Įsijunk darną - "Verslumo laboratorija"

07 birželio
  • Vieta: Parko g. 5, Rietavas
  • Pradžia: 2018-06-07
  • Laikas: 13:00
NEMOKAMAS RENGINYS

Informacija

TARPTAUTINĖ KONFERERENCIJA „VERSLUMO LABORATORIJA“

Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras ir Plungės technologijų ir verslo mokyklos Rietavo filialas, kartu su partneriais iš Pietų Baltijos regiono kuria ir išbando pirmąją tarptautinę profesinio mokymo programą. Balandį-gegužę Plungės technologijų ir verslo mokyklos Rietavo filiale mokosi tarptautinė mechatronikos studentų grupė. O rugpjūtį-rugsėjį sulauksime tarptautinės Edtech (Mokymosi technologijų) grupės.
O nuo sausio dirbant kartu su Latvijos partneriais Rietave vyksta verslumo skatinimo nutolusiuose regionuose iniciatyva PopUp Laboratorija – vystoma 11 verslo idėjų.
Birželio 7 dieną kviečiame jus į tarptautinę konferenciją, kurios metu aptarsime tarptautinės profesinės mechatronikos programos Lietuvos etapo rezultatus bei sužinosime apie startuolių programą ir startuolių planus.
 
 
Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Parko g. 5, Rietavas
 
12.30:13.00
Registracija, kava
13.00:13.30
Konferencijos atidarymas. Pasveikinimas, Antanas Černeckis, Rietavo meras, Danas Arlauskas, Lietuvos darbdavių konfederacija, Alfredas Jonuška, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmai, Švietimo ir mokslo ministerijos atstovas (derinama), Laima Dockevičienė, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Audrius Misiūnas Plungės technologijų ir verslo mokykla,                                                                           
13.30:13.45
Profesinis mokymas Pietų Baltijos regione, BBVET projekto pristatymas, Marie Bjorck, NetPort mokslo parkas
13.45:15:00
Geroji profesinio mokymo praktika: Tarptautinės mechatronikos studentų grupės, UAB Plungės lagūna, UAB Kauno šilas, KB Baltic egg production (Groward įmonių grupė), kitų studentus praktikai priėmusių įmonių, Plungės TVM mokytojų patirtis ir įžvalgos.
15.00:15.30
Kavos pertrauka. Elektrinio triračio bandymai
15.30
Verslumo skatinimas nutolusiuose regionuose, BEE Lab projekto pristatymas, Rasa Baliulevičienė, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras
Darbas su startuoliais - 9 žingsnių proceso metodas. Mikael Scherdin, Splintermind
16.00:17.00
PopUp startuolių mugė
 
Pertrauka
18.00
Tinklaveikos vakaronėje jūsų lauks: Skautų sriuba ir arbata, Dūdų orkestras, kviesime pasiplaukioti plaustais, išdarinėti triukus vandens burbuluose, statyti Mega-Jenga bokštą ir netgi žaisti ZoomZoom futbolą su 3D akiniais!
Renginį moderuoja Ugnius Savickas, ISM universitetas
Renginyje sulauksime svečių iš Švedijos, Danijos, Vokietijos, Latvijos verslo įmonių, verslo paramos organizacijų, profesinio mokymo įstaigų, atvyks Karlshamno savivaldybės meras su kolegomis. Geras laikas įdomiems susitikimams ir naujiems kontaktams. Lauksime Jūsų!
Daugiau informacijos: Rasa Baliulevičienė, +370 640 17312, vadybininke@rietavovic.lt
Daiva Jackūnienė, +370 609 57569, djackuniene@gmail.com
Aplankykite mus  www.bbvet.eu,  www.facebook.com/groups/1928958120673713/

Renginio trukmė: 0 val. 00 min.
Darys atidaromos iki renginio likus: 0 val. 00 min.

Vaikai įleidžiami nemokamai: Taip (iki 6 metų)
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Taip