Naujienos

Ar prie trijų regionų prisijungs ketvirtas?

Trijų regionų – Telšių, Tauragės ir Klaipėdos – savivaldybių merai Rietave aptarė regioninės politikos formavimą po 2020 metų. Pasitarimą pradėjęs Rietavo savivaldybės meras Antanas Černeckis papasakojo apie Rietavo istoriją, iki šių dienų išlikusias ir puoselėjamas kunigaikščių  Oginskių laikų tradicijas ir ateities planus. Kad kolegos šio susitikimo nepamirštų, visi gavo po knygą „Polonezų kelias“.

Plačiau: http://www.rietavas.lt/go.php/lit/img/95​

Ankstesnės naujienos

Tarptautinis bendruomenių festivalis „Palanga InterComm 2017“ 2017-09-08 Tarptautinis bendruomenių festivalis „Palanga InterComm 2017“

2017 m. rugsėjo 29-spalio 1 d. Palangoje įvyks trečiasis tarptautinis bendruomenių festivalis „Palanga InterComm 2017“.

Tarptautinis bendruomenių festivalis kiekvienais metais suvienija bendruomenių atstovus ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio šalių – Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos, Gruzijos, Rusijos. Kviečiame bendruomenes aktyviai registruotis ir dalyvauti jau trečiajame tarptautiniame bendruomenių festivalyje “Palanga InterComm 2017”.

Plačiau
Lietuvos kaimo parlamentas III sesija 2017-08-29 Lietuvos kaimo parlamentas III sesija
Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga ir Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjunga 2017 m. rugsėjo 22-23 d. Ukmergės rajone, Taujėnų dvare organizuoja Lietuvos kaimo parlamento III sesiją.
Plačiau
Galimybė kelti savo kvalifikaciją ir virėjui, ir statybininkui 2017-08-22 Galimybė kelti savo kvalifikaciją ir virėjui, ir statybininkui
Kiekvienas konkurencingas verslas privalo nuolatos tobulėti ir investuoti į savo darbuotojų mokymą. Naujai įgytos kompetencijos skatina ne tik darbuotojų motyvaciją, bet ir verslo plėtrą. Tad VšĮ „Versli Lietuva“ kartu su LR Ūkio ministerija bei INVEGA suteikia galimybę įmonėms kompensuoti dalį įmokos už gautus mokymus.
Plačiau
Kviečiame į Vasaros verslumo mokyklą! 2017-08-08 Kviečiame į Vasaros verslumo mokyklą!
Nors vasara atostogų metas, tačiau Žalių ir išmanių technologijų klasteris iš Liepojos organizuoja Vasaros verslumo mokyklą jaunimui. Mokykla vyks šių metų rugpjūčio 23-26 dienomis Saldus, Latvijoje. Joje dalyvaus 20 jaunų žmonių iš Latvijos bei Lietuvos. Mokyklos metu dalyviams užtikrinamas pilnas išlaikymas. Preliminari mokyklos darbotvarkė čia.  Norinčius dalyvauti, prašome užpildyti šį klausimyną. Jūsų atsakymų lauksime iki rugpjūčio 16 dienos, apie atrankos rezultatus jums pranešime individualiai iki rugpjūčio 18 d.
Plačiau