Naujienos

Telšių vietos veiklos grupės kvietimas į renginį

Telšių vietos veiklos grupė kviečia į „Telšių ir Rietavo savivaldybių vietos plėtros 2014-2020 metų strategijos“ priemonių „Jaunimui skirtų paslaugų kūrimas ir plėtra“ ir „Kultūros savitumo išsaugojimas ir tradicijų tęstinumas“ finansavimo sąlygų pristatymą ir aptarimą nuotoliniu būdu.

Renginio metu aptarsime priemonių finansavimo sąlygas ir reikalavimus, vietos projektų atrankos kriterijus, paraiškų pildymo ir jų priedų pateikimo reikalavimus ir kitus aktualius klausimus.
Jei veiklą vykdote kaime, turite šaunių idėjų vasarai, bet nežinote, iš kur gauti finansavimo paramos veiklai, registruokitės į renginį.

Jei turite Jus dominančių klausimų, prašome skambinti nurodytu telefonu arba rašyti el. paštu telsiurajonovvg@gmail.com
Mus rasite adresu Sedos g. 6, Telšiai, tel.: +370 616 58 021 www.trvvg.lt

Ankstesnės naujienos

„VEIK RIETAVE“ konferencijos akimirkos 2019-07-26 „VEIK RIETAVE“ konferencijos akimirkos
Vykdant projektą „VEIK RIETAVE“, Nr. 08.6.1-ESFA-V-911-08-0005, finansuojamo Europos Socialinio fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis, 2019 m. liepos 24 d. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centre vyko „VEIK RIETAVE“ konferencija.
Plačiau
Beieškant žaliųjų sprendimų 2017-10-26 Beieškant žaliųjų sprendimų
Projekto CO2 mažinimas logistikoje (LCL – Low Carbon Logistic) susitikimas
2017 m. spalio 25 d. Rietavo savivaldybės administracija ir Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras organizavo susitikimą, kurio tikslas buvo aptarti galimus veiksmus rengiant ir įgyvendinant CO2 mažinimo logistikoje koncepciją ir aptarti kaip galima būtų optimizuoti prekių gabenimą Rietave, ypač pristatant jas viešojo sektoriaus įstaigoms Rietavo mieste.
Plačiau