Naujienos

​Kviečiame dalyvauti kūrybinėse dizaino sprinto dirbtuvėse Kanuose kovo 6-7 dienomis bei Karlskronoje balandžio mėn. (data derinama)

Ar esate muzikos, kino ar naujų technologijų ekspertas? Norite tobulinti savo įgūdžius pasakojimo komponavimo ir kūrybinės produkcijos srityje, naudojant naujausias besivystančias technologijas? Domitės bendradarbiavimu su dinamiška kūrybiškų profesionalų komanda, kuriant naujus produktus ir sprendimus įkvėpimo greičiu?

Tuomet pasiruoškite prisijungti prie mūsų kūrybinių dizaino sprinto dirbtuvių Kanuose ir Karlskronoje, kur kursime istorijų patirtis, ištrinančias tradicinio pasakojimo ribas! Daugiau>> čia...

Kas tai?

Tai dizaino sprintas, kurio metu pasitelksime dizaino mąstymą, kad įveiktume kūrybinius iššūkius. Sprinto metu panaudosime įvairius įgūdžius, dirbsime su dirbtinio intelekto (AI) įrankiais ir kitomis  naujomis technologijomis, kad greitai sukurtume naujoviškus sprendimus.

Mūsų tikslas – suburti įvairius talentus kino ir muzikos industrijose, taip pat naujų technologijų (AI, VR, AR* ir kt.) srityse, siekiant praturtinti tradicinį pasakojimą ir kurti naujoviškas pasakojimo patirtis naudojant naujas technologijas. 

Viso dizaino sprinto metu susitiksite ir bendrausite su profesionalais iš Europos, dalinsitės žiniomis ir užmegsite vertingus ryšius.

Kam jis skirtas?

Šis dizaino sprintas skirtas kūrybingiems kino ir muzikos industrijos profesionalams, tokiems kaip dainų autoriai, garso dizaineriai, prodiuseriai, muzikantai, režisieriai, scenaristai, produktų dizaineriai, kompozitoriai.

Tai taip pat aktualu naujiems technologijų ekspertams, besispecializuojantiems garso ar vaizdo srityje, pvz., dirbtinio intelekto inžinieriams, programinės įrangos architektams, programinės įrangos kūrėjams, dirbtinio intelekto produktų vadybininkams ir judesių (motion) dizaineriams.

Kodėl turėtumėte prisijungti?

Tai puiki galimybė kino, muzikos ir besivystančių technologijų pramonės specialistams praplėsti savo iššūkių sprendimo įgūdžius, susitikti ir užmegzti naujus ryšius. 

Skirtingai nuo įprastų tinklų renginių, šis dizaino sprintas skatina sąveiką, bendrą kūrybą ir dalijimąsi patirtimi ir žiniomis. Taip pat turėsite galimybę pateikti savo iššūkius būsimiems dizaino sprintams.
Turėsite galimybę bendradarbiauti ir susisiekti su panašiai mąstančiais specialistais, kad parodytumėte savo talentus ir asmenybę. Ši patirtis skirta tiems, kurie ieško prasmingesnių ryšių nei paviršutiniškas LinkedIn kontaktų rinkimas. Tai bus ir malonu, ir sudėtinga, o sprinto pabaigoje įgysite tarptautinį potencialių bendradarbių ir klientų tinklą.

Sąlygos:

  • Atrinkto projekto dalyvio, įgijusio patirties projekte, įsipareigojimas Rietavo bendruomenei – bendrdarbiaujant ir derinant su Rietavo TVIC inicijuoti veiklas, projektus, įtraukiant vietos Rietavo kūrybininkus. 
  • Būtina sąlyga – anglų kalba (kalbėti laisvai), laiku teikti dirbtuvių dalyvio ataskaitas, veiksmus derinti su Rietavo TVIC ir dalyvauti projekto veiklose nuo A iki Z. 
  • Rietavo TVIC įsipareigojimas: suteikti susijusią informaciją; užtikrinti dalyvavimą tarptautiniuose renginiuose (kelionė, nakvynė, mokymai), kontaktai. 
  • Lauksime Jūsų CV (pridėkite patirties įrodymus) ir motyvacinio laiško. Nepamirškite paminėti, kodėl turėtume Jus pasirinkti, kokią pridėtinę vertę nešite Rietavo savivaldybei, koks Jūsų profesinis santykis su Rietavu. 
  • Didelį dėmesį skiriame asmeniniam ir profesiniam tinkamumui, kad užtikrintume vertingą patirtį visiems dalyvaujantiems dalyviams.

Dokumentų lauksime iki 23 d. el.paštu rvicdirektore@gmail.com
Pasiteirauti galite telefonu  8 448 68104

Plačiau apie projektą - čia.

Daugiau čia.

 

Ankstesnės naujienos

Aplankyta paroda „Adventur 2024“ 2024-01-28 Aplankyta paroda „Adventur 2024“
Lankėmės 11-oje tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur 2024“. „Paroda svarbi ne tik pristatyti savo produktus ir paslaugas. Tai nepakartojama erdvė - kontaktams ir bendradarbiavimui“, - sako Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė.
Plačiau
Plečiam turizmo horizontus 2024-01-19 Plečiam turizmo horizontus
Galvojant apie turizmo paslaugų tobulinimą ir plėtrą toliau už Rietavo savivaldybės ribų, šiandien pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Žemaitijos turizmo informacijos centru. 
Plačiau
BIOSOLFarm: „Pietų Baltijos ūkiai – esminė atsinaujinančios energijos sistemų dalis“ 2024-01-11 BIOSOLFarm: „Pietų Baltijos ūkiai – esminė atsinaujinančios energijos sistemų dalis“
Klimato kaita, socialiniai ir politiniai iššūkiai verčia ypatingą dėmesį skirti žemės ūkiui kaip svarbiai atsinaujinančios energijos šaltinio vartotojui ir gamintojui. Nors Pietų Baltijos jūros regiono ūkių iššūkiai ir galimybės gali skirtis, bendras tikslas - pagerinti energijos gamybą ir saugojimą ūkiuose bei padidinti energetinį saugumą. Projektas BIOSOLFarm (Pietų Baltijos Interreg porograma) siekia įtraukti smulkiuosius ūkininkus ir jų asociacijas į švarios energijos revoliuciją, remmiantis įvairiais sprendimais, įskaitant saulės ir vėjo energiją bei inovatyvią biomasės panaudojimo technologiją.
Plačiau
Kartu su Jumis jau 20 metų 2023-12-22 Kartu su Jumis jau 20 metų
Šiais metais VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras (TVIC) švenčia ypatingą 20-ųjų veiklos metų jubiliejų. Per dvidešimt metų TVIC iškilo kaip neatsiejama Rietavo regiono turizmo ir verslo dalis, įgyvendindama savo pagrindinius tikslus ir uždavinius bei pritraukdama tarptautinių projektų investicijas bei patirtį.
Plačiau
Skautai atnešė Betliejaus Taikos liepsną 2023-12-19 Skautai atnešė Betliejaus Taikos liepsną
„Šiandien gyvename karų laikais, ir visi privalome melsti taikos. Tačiau, – turime pradėti nuo šio klausimo: „Kas šiandien dedasi mano širdyje? Ar ji rami?“ Jei mūsų širdis nerami, tai prieš pradėdamas kalbėti apie taiką, susigrąžinkime ramybę į savo širdį“...
Plačiau