Naujienos / Kvietimai

Kviečiame į renginį „Atrask galimybes savo verslui“

Kviečiame jus prisijungti prie mūsų informatyvaus renginio „Atrask galimybes savo verslui“, kuriame suteiksime jums galimybę išplėsti savo verslą ir pasinaudoti skaitmeninėmis priemonėmis bei finansavimo galimybėmis.

Vienas iš pagrindinių šio renginio tikslų yra pristatyti Europos Sąjungos Inovacijų ir Skaitmeninės Sąveikos Centrą (ESIC) ir jų paslaugas verslui, siekiantiems skaitmenizuoti savo verslo procesus. ESIC ekspertai pasidalins savo žiniomis apie skaitmeninio verslo įrankius ir technologijas, kurios gali padėti jums efektyviau veikti ir konkuruoti rinkoje.

Be to, mes aptarsime ir kitas verslo plėtros galimybes, įskaitant finansavimo ir mokesčių lengvatų klausimus. Suteiksime jums informacijos apie galimus finansavimo šaltinius, pavyzdžiui, Europos Sąjungos fondus ir paramos programas, kurios gali padėti jums įgyvendinti savo verslo idėjas arba plėtoti esamą veiklą. Taip pat dalinsimės patarimais ir informacija apie mokesčių lengvatas, kuriomis galite pasinaudoti savo verslo veikloje.

Šis renginys skirtas visiems verslininkams, neatsižvelgiant į jų verslo dydį ar sritį. Čia rasite daug naudingos informacijos ir galimybę bendrauti su kitais verslo profesionalais bei ekspertais.

Data: 2023-05-24

Laikas: 13:00 val. (registracija prasideda nuo 12:30 val.)

Vieta: Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro konferencijų salė

Registracija: el. paštu verslas@rietavovic.lt, arba telefonais 8 448 43534, 8 650 12336

 

Ankstesnės naujienos

„Dizaino sparnai“ kviečia dalyvauti: pradedantiesiems dizaineriams siūlomos stipendijos, įmonėms – nefinansinė parama 2022-05-26 / Kvietimai „Dizaino sparnai“ kviečia dalyvauti: pradedantiesiems dizaineriams siūlomos stipendijos, įmonėms – nefinansinė parama
Projektas „Dizaino sparnai“, kurį įgyvendina Lietuvos kultūros taryba, parengusi šią priemonę kartu su Lietuvos Respublikos kultūros ministerija, startuoja: nuo šiandien pradedantieji dizaineriai kviečiami teikti paraiškas stipendijoms, o labai mažos, mažos ir vidutinės įmonės – paraiškas nefinansinei paramai gauti, kuria būtų siekiama didinti verslo konkurencingumą kuriant ir diegiant skaitmeniniais, inovacijų ir žiedinės ekonomikos principais grįstus dizaino sprendimus. Juos kurs stipendijas gavę ir norintys patirties darbo rinkoje įgyti dizaineriai per 10-ties mėnesių trukmės laikotarpį, kuriame vyks mokymai ir du kūrybinės veiklos etapai.
Plačiau