Naujienos / Renginių rezultatai

Dalyvavimas "GovTech" renginyje

Rietavo turizmo ir informacijos centras šiandien dalyvauja " GovTech" strateginė Lietuvos kryptis? renginyje ir domisi kaip užtikrinti, kad atvirumas ir eksperimentavimas taptų viešojo sektoriaus darbo kultūros, o ne tik strateginių dokumentų dalimi? ar inovacijos, sprendžiančios viešojo sektoriaus ir socialines problemas, gali būti strateginė Lietuvos kryptis? Ar GovTech startuoliai bei jiems atviras viešasis sektorius gali tapti Lietuvos ateities ekonomikos bei skaitmeninės transformacijos pagrindu?

Lietuva jau žengė pirmuosius žingsnius siekiant išnaudoti govtech rinkos potencialą - startavo govtech laboratorija, kurios pagalba institucijos ir startuoliai gali bendradarbiauti kuriant inovatyvius sprendimus. dalis govtech startuolių, tokių kaip trafi, sėkmingai skinasi kelią tarptautinėse rinkose. lietuvos atvirumas pokyčiams ir govtech inovacijoms valstybiniu lygmeniu įtvirtinti naujojoje lietuvos įvaizdžio užsienyje strategijoje “lithuanian co-create".

Renginio programa:

9:00 - Atidarymas

9:10 - Pranešimas, GovTech Lietuvoje - ką jau pasiekėme?

9:20 - Diskusija, Eksperimentavimas kaip strategija. Ar gali inovacijų paieška tapti kiekvienos institucijos veiklos rodikliu?

10:05 - Diskusija, GovTech - galimybė Lietuvos įvaizdžio užsienyje, investicijų pritraukimui ar eksposto skatinimimui?

40:40  - Diskusija, Kaip GocTech gali pakartoti FinTech sėkmės istoriją?

11:15 - Diskusija, GovTech - strateginė Lietuvos kryptis?

 

Ankstesnės naujienos

Projekto "Alternatyvių Investicijų Detektorius (AID)" projektinių idėjų pristatymo - vertinimo renginys. 2020-12-07 / Renginių rezultatai Projekto "Alternatyvių Investicijų Detektorius (AID)" projektinių idėjų pristatymo - vertinimo renginys.
Visus besidominčius kviečiame į aštuntąjį projekto „Alternatyvių Investicijų Detektorius (AID)“ projektinių idėjų pristatymo ir vertinimo renginį, kuris vyks
gruodžio16 dieną 9.00–15.15 val. nuotoliniu būdu Microsoft Teams platformoje. Renginio metu bus pristatomos projektinės idėjos. Galėsite stebėti ekspertų darbą bei patys aktyviai dalyvauti projektinių idėjų vertinimo procese.
Plačiau