Naujienos / RTVIC pranešimai

Gerosios patirties sėmimasis iš Tomelilla savivaldybės!

Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras ir Rietavo savivaldybės administracija bendradarbiauja su Pietryčių Švedijos energijos agentūra (Energikontor Sydost AB) ir kartu įgyvendina LCL – CO2 mažinimas logistikoje projektą.

Rietavo seniūnijai jau eksploatuojant hibridinį sunkvežimį, rietaviškiai toliau svarsto prekių viešajam sektoriui konsolidavimo galimybes. Pažintinio vizito metu (2019 m. liepos 18 d.), kai Rietavo savivaldybės delegacija - savivaldybės meras Antanas Černeckis, administracijos direktorius Vytautas Dičiūnas, dokumentų valdymo ir teisės skyriaus vedėja Jūratė Šedvilaitė, savivaldybės administracijos tarptautinio projekto „Low Carbon Logistics – LCL“ administratorė Daiva Jackūnienė, VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė, centro projektų administratorė Rasa Baliulevičienė ir ekspertas Ugnius Savickas dalyvavo Baltijos šalių festivalyje ir projekto „Low Carbon Logistics – LCL“ partnerių susitikime (pilną naujieną rasite pauspaudę čia), kartu su Švedijos projekto partneriais aplankė Tomelilla savivaldybę.

Švedijos partneriai pristatė Tomelilla savivaldybės konsolidavimo pavyzdį, kaip trys Skonės regiono savivaldybės sukūrė ir iki šiol įgyvendina konsolidavimo schemą, tiekiant prekes ir paslaugas viešojo sektoriaus įstaigoms, tokiu būdu sumažinant taršaus transporto judėjimą miestuose.

Tariame didelį AČIŪ kolegoms iš Pietryčių Švedijos energijos agentūros ir Tomelilla savivaldybės!

Ankstesnės naujienos

Įspūdžiai iš bendradarbiavimo sesijos su SHIBUI PARTNERS 2019-05-31 / RTVIC pranešimai Įspūdžiai iš bendradarbiavimo sesijos su SHIBUI PARTNERS
Gegužės 28 dienos rytas prasidėjo kiek kitaip nei įprastai – Rietavo organizacijų atstovai, verslininkai, startuoliai, verslo paramos ekspertai susirinko į patyriminius mokymus, kurių tikslas: komandos ir efektyvios komunikacijos formavimas, ambicingo bendro tikslo siekimas, asmeninės atsakomybės ir atsparumo nesėkmėms skatinimas.
Plačiau
Kvietimas į bendradarbiavimo sesiją su SHIBUI PARTNERS 2019-05-21 / RTVIC pranešimai Kvietimas į bendradarbiavimo sesiją su SHIBUI PARTNERS

Turime unikalią galimybę kitaip praleisti 2019 m. gegužės 28 dieną ir įgauti neįkainojamos patirties su stiprių komandų formuotojais, situacijų instruktoriais, misijų dalyviais - SHIBUI PARTNERS, kurių metodai yra gerai žinomi ir vertinami ne tik Lietuvoje. Jų moto: „Tiesa yra ne tai, ką kažkas pasako, bet tai, ką patys išgyvenate”

Plačiau