Naujienos / RTVIC pranešimai

Lietuvos ambasadoriaus Italijoje su šeima apsilankymas

Nuotr. Rita Stančiukienė. Daugiau informacijos - http://laikrastisplunge.lt/mano-sentimentai-rietavui-ne-tusti-zodziai/

2019 m. rugpjūčio 14 d. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda sulaukė ypatingų svečių - Lietuvos ambasadorių Italijoje Ričardą Šlepavičių su šeima. Susitikimo metu, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda: direktorė Laima Dockevičienė ir projektų administratorė Rasa Baliulevičienė pristatė Rietavo savivaldybėje egzistuojančias ir vystomas iniciatyvas, vykdomus unikalius projektus ir plačiai užsimezgusius tarptautinius bendradarbiavimo ryšius. Pasidžiaugėme sustiprėjusia bendruomene, gyventojų bendryste, kasmet gausiai rengiamais įvairaus pobūdžio kultūriniais renginiais. Taip pat turėjome puikią progą pademonstruoti ir mobilią konsultavimo - mokymo bazę verslumo ugdymui, kuri startavo BEE Lab projekto įgyvendinimo metu. Norime padėkoti Lietuvos ambasadoriui Italijoje Ričardui Šlepavičiui ir jo šeimai už šį jaukų vizitą ir Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejaus direktoriui Vytui Rutkauskui už tarpininkavimą atrandant naujas pažintis ir ryšius Rietavui.

Ankstesnės naujienos

Įspūdžiai iš bendradarbiavimo sesijos su SHIBUI PARTNERS 2019-05-31 / RTVIC pranešimai Įspūdžiai iš bendradarbiavimo sesijos su SHIBUI PARTNERS
Gegužės 28 dienos rytas prasidėjo kiek kitaip nei įprastai – Rietavo organizacijų atstovai, verslininkai, startuoliai, verslo paramos ekspertai susirinko į patyriminius mokymus, kurių tikslas: komandos ir efektyvios komunikacijos formavimas, ambicingo bendro tikslo siekimas, asmeninės atsakomybės ir atsparumo nesėkmėms skatinimas.
Plačiau
Kvietimas į bendradarbiavimo sesiją su SHIBUI PARTNERS 2019-05-21 / RTVIC pranešimai Kvietimas į bendradarbiavimo sesiją su SHIBUI PARTNERS

Turime unikalią galimybę kitaip praleisti 2019 m. gegužės 28 dieną ir įgauti neįkainojamos patirties su stiprių komandų formuotojais, situacijų instruktoriais, misijų dalyviais - SHIBUI PARTNERS, kurių metodai yra gerai žinomi ir vertinami ne tik Lietuvoje. Jų moto: „Tiesa yra ne tai, ką kažkas pasako, bet tai, ką patys išgyvenate”

Plačiau