Naujienos / RTVIC pranešimai

Gerbiami Rietavo savivaldybės verslininkai

Aš negaliu pakeisti vėjo krypties, tačiau galiu pakreipti bures, kad visada pasiekčiau savo tikslą.
Jimmy Dean.

VšĮ Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro kolektyvas sveikina Rietavo savivaldybės verslininkus su profesine verslo atstovų švente - Verslo diena! Ją atšvęskime mąstydami apie ambicingus verslo planus, vertindami atsakingą verslo santykį su bendruomenėmis, įprasmindami siekiu paversti Lietuvą klestinčia šalimi.

Ankstesnės naujienos

Projektas „Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas“ (FilmNet South Baltic Film and Culture Network) 2020-11-06 / RTVIC pranešimai Projektas „Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas“ (FilmNet South Baltic Film and Culture Network)

Rietavo kino klubo „FilmNet Rietavas“ dalyviai ir edukatoriai dalijasi savo mintimis apie trumpo metražo filmų kūrimą bei jo teikiamą naudą visai vietos bendruomenei. Taip pat pasakojama, kaip edukatoriams sekėsi „įsijungti“ kūrybiškumą bei įsitraukti į kūrybines veiklas, pradėti kurti pirmuosius filmus ir taip išbandyti save kiek kitoje srityje.

Plačiau
Rietavas – Pietų Baltijos regiono inovacijų ašis 2020-10-15 / RTVIC pranešimai Rietavas – Pietų Baltijos regiono inovacijų ašis

Istoriškai, dar Oginskių laikais Rietavas buvo mokslo, technologijų ir inovacijų širdimi. Šios, ilgametės tradicijos aktualios ir šiandien. Spalio 7 dieną, čia, nedideliame Žemaitijos miestelyje – Rietave – vyko tarptautinis renginys: dviejų dalių seminaras „Inovacijos Pietų Baltijos Regiono maisto sistemoje - Lietuva“.

Plačiau