Projektas „Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas“

Rietavo kino klubo „FilmNet Rietavas“ dalyviai ir edukatoriai dalijasi savo mintimis apie trumpo metražo filmų kūrimą bei jo teikiamą naudą visai vietos bendruomenei. Taip pat pasakojama, kaip edukatoriams sekėsi „įsijungti“ kūrybiškumą bei įsitraukti į kūrybines veiklas, pradėti kurti pirmuosius filmus ir taip išbandyti save kiek kitoje srityje.

Rietave gimusi iniciatyva „FilmNet Rietave“, tai viena iš įgyvendinamo projekto „Pietų Baltijos filmų ir kultūros tinklas“ (FilmNet - South Baltic Film and Culture Network) rezultatų dalių. Projekto pagrindinis tikslas sukurti kultūros, kino ir naujųjų medijų edukacijos įstaigų tinklą - laboratoriją, kuriame kiekvienas dalyvis galėtų įgyti naujų įgūdžių ir žinių kino industrijos bei naujųjų medijų srityje, darbo su vaikais (jaunimu) metodų, tobulinti jau esamas arba įgyti naujas kompetencijas, skatinančias paįvairinti ugdymo procesą bei įgytas žinias pritaikyti įstaigos kasdieninėje veikloje.

Vaizdo įrašas parengtas naudojant Europos sąjungos finansinę paramą. Už šio vaizdo įrašo turinį atsako Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos sąjungos nuomonę.

Daugiau informacijos - https://bit.ly/369nkDt.

Atnaujinta: 2020-11-06