Naujienos / RTVIC pranešimai

Informacija apie veiklos ribojimų švelninimą ir nemokamus COVID-19 tyrimus

Jei pagal karantino ribojimų atlaisvinimo planą planuojate pradėti veiklą nuo 2021 m. vasario mėn. 15 d., prieš pradedant darbą esate kviečiami nemokamai išsitirti dėl COVID-19 ir taip apsaugoti ne tik save, bet ir klientus. Net jeigu nejaučiate jokių koronavirusui būdingų simptomų, Jūs galite sirgti besimptome forma ir taip platinti virusą kitiems. Nuo 2021 m. vasario mėn. 11 d. registruotis į tyrimą gali prekybos, grožio ir sporto paslaugų specialistai tiesiogiai dirbantys su klientais.

Kaip galima išsitirti dėl COVID-19? Registruotis galite internetu paspaudus ant šios nuorodos - www.1808.lt ir pasirinkus „PGR profilaktiniai tyrimai tikslinėms grupėms“ arba surinkus trumpąjį numerį - 1808.


Informacijos šaltinis - VMI (Valstybinė mokesčių inspekcija).

Ankstesnės naujienos

Kviečiame Rietavo savivaldybės verslo atstovus užpildyti apklausos anketą 2021-02-08 / RTVIC pranešimai Kviečiame Rietavo savivaldybės verslo atstovus užpildyti apklausos anketą
Vyriausybė jau šiandien numato svarstyti karantino švelninimo planą, šalyje mažėjant sergamumui koronavirusu (COVID-19). Rietavo savivaldybė šiuo metu demonstruoja mažiausios ligos skaičius, todėl čia būtų galimas kai kurių socialinių ar ekonominių veiklų suvaržymų atlaisvinimas. Kviečiame Rietavo savivaldybėje veikiančių įmonių steigėjus, vadovus arba savarankiškai dirbančius asmenis užpildyti apklausos anketą.
Plačiau