Naujienos / Turizmo informacija

Rubrika Vasarojam Lietuvoje

Šiemet ir vėl šiltąjį metų sezoną pasitinkame karantine, tačiau tai nereiškia, jog negalime vasaros praleisti kokybiškai, susiplanuoti tobulų atostogų Lietuvoje ir geriau pažinti savo gimtąjį kraštą. Juk keliaudami Lietuvoje, galime atrasti dar nematytus šalies kampelius. O kad tai padaryti būtų paprasčiau, portalas 15min jau antrus metus iš eilės pasiruošęs tapti jūsų vasaros gidu ir visas vasaros naujienas kviečia sekti rubrikoje „Vasarojam Lietuvoj!“.
Šią vasarą 15min komandos lankysis bei istorijas pasakos iš Joniškio, Kaišiadorių, Mingės, Tytuvėnų, Radviliškio, Lazdijų, Kėdainių, Šilutės, Biržų, Plungės, Ignalinos, Smalininkų, Ukmergės, Šiaulių, Širvintų, Kelmės, Pasvalio, Rietavo, Kretingos, Linkuvos ir Vilkaviškio.

Džiaugiamės, kad buvo pasirinkta ir Rietavo savivaldybė, kuri tikrai turi ką parodyti keliautojams. Laukiame atvykstančios 15 min. komandos, tam kad galėtume ją ir visus mylinčius keliones supažindinti  su Rietavo kraštu.  

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/visa-vasara-15min-komanda-keliaus-po-lietuva-siandien-startuojama-nuo-anyksciu-56-1500204?copied
 

Ankstesnės naujienos

Piknikų žemėlapis: Top 14 svetingiausių Lietuvos savivaldybių iškylautojams 2021-06-01 / Turizmo informacija Piknikų žemėlapis: Top 14 svetingiausių Lietuvos savivaldybių iškylautojams
Kokį žodį kaip sinonimą įvardintumėte vasarai, savaitgaliams ir geram orui? Jeigu pagalvojote apie piknikus, pataikėte tiesiai į dešimtuką. Žinoma, ant kelio šiek tiek užvedėme šį raktinį žodį palikdami teksto antraštėje. Kad jau pajutome sinergiją, kviečiame piknikui į mažiau atrastas, bet itin svetingas Lietuvos savivaldybes, pasiruošusias priimti iškylautojus atraitotomis rankovėmis.
Plačiau