Naujienos / Verslo informacija

Kviečiame pasinaudoti specialiais pasiūlymais

Sėkmingai skaitmenizuokite savo verslą, pasinaudodami mūsų partnerių specialiais pasiūlymais. Perkelkite savo verslą į virtualią erdvę ir užtikrinkite veiklos tęstinumą. Juk internete karantino nėra!

Savo specialius pasiūlymus galite siųsti el. paštu: media@verslilietuva.lt.

Perkelkite savo verslą į virtualią erdvę NEMOKAMAI!

Internetinių parduotuvių nuomos platforma „Getshopin“ visiems naujiems naudotojams dovanoja nemokamą el. parduotuvės nuomą visą karantino laikotarpį + 7 dienas jam pasibaigus.

Svetainės registracijos skiltyje PROMO KODAS įrašius VERSLILIETUVA nemokamas laikotarpis bus pratęstas dar 30 dienų. Ir jokių papildomų sąlygų! www.getshopin.lt

Talpinkite savo e. parduotuvės nuorodą ir pasiūlymą NEMOKAMAI!

TAMO grupė – didžiausia e. švietimo grupė Lietuvoje, valdanti vieną iš didžiausių lietuviškų interneto svetainių www.tamo.lt siūlo padėti generuoti srautą ir atvesti naujų vartotojų mažosioms el. parduotuvėms. TAMO grupė kviečia savo informaciniame portale šeimai www.tamo.lt karantino laikotarpiu nemokamai talpinti šeimai skirtų e. parduotuvių turinį su nuorodomis ir pasiūlymais TAMO vartotojams. Dėl daugiau informacijos kreiptis kristina@tamo.lt.

Padidinkite savo e. parduotuvės žinomumą, atveskite į ją potencialius klientus!

Reklamos technologijas kurianti įmonė Setupad.com, Lietuvoje valdanti reklamą daugiau kaip 100 svetainių (naujienų portalų, nišinių ir regioninių portalų), siūlo įsigyti banerinės reklamos paketus nuo 50 Eur. Daugiau informacijos reklama.setupad.com. Registracijos formos laukelyje įrašius promo kodą VERSLILIETUVA, padidinsime jūsų reklama pasiekiamą auditoriją 50 proc.

Sutaupykite kuriant nuosavą internetinę parduotuvę!

IT įmonė „Navus“ siūlo profesionalios internetinės parduotuvės kūrimo paslaugas ir karantino laikotarpiu taiko specialų pasiūlymą su nuolaidos kodu VERSLILIETUVA. Įmonė suteikia 15 proc. nuolaidą nuo visos sutartos projekto vertės, nemokamą parduotuvės talpinimą pirmaisiais veiklos metais, nemokamą, laisvą domeną. Taip pat konsultuoja nemokamai konversijos didinimo klausimais ir suteikia plius du nemokamus konversijos sprendimus e. parduotuvėje. Kreiptis: www.navus.lt

Saugiai ir patogiai siųskite siuntas visoje Lietuvoje!

Žengiantiems pirmus žingsnius internetinėje prekyboje, Lietuvos paštas paruošė specialų pasiūlymą – sudarant sutartį iki birželio 30 d., siuntos į LP EXPRESS terminalus kainuos nuo 1.69 Eur. Pasinaudokite plačiausiu siuntų pristatymo tinklu Lietuvoje; galimybe pasirinkti patogiausią siuntimo būdą: LP EXPRESS terminalą, pašto skyrių ar kurjerį; saugiu bekontakčiu siuntimu į terminalus – siuntų dydžiai nuo XS iki XL; siuntų pristatymu kitą darbo dieną ir šeštadieniais. Dėl detalesnių pasiūlymo sąlygų ar norėdami sudaryti sutartį kreipkitės el. paštu pardavimai@post.lt, nurodydami nuolaidos kodą – VERSLI LIETUVA.

Nemokamai konsultuokitės net pusę metų!

Internetinės plėtros, verslo skaitmenizavimo, verslo analitikos, duomenų mokslo, UX, UI, CRO ir verslo inovacijų paslaugas teikianti kompanija „NFQ Technologies” savo kompetencijomis prisideda prie iniciatyvos „Internete karantino nėra“. Kompanija per ateinančius 6 mėnesius siūlo suteikti konsultacijas prie iniciatyvos prisijungusiems verslams nemokamai. NFQ ekspertų komanda yra pasirengusi teikti verslo procesų skaitmenizavimo konsultacijas, procesų auditą: prekybos, logistikos, gamybos, daugiakanalės prekybos, resursų ir išteklių valdymo srityse. NFQ gali padėti rengiant technologines koncepcijas, technologijų diegimo ir pritaikymo architektūrą, taip pat programinės įrangos kūrimo užduotis. Kompanija orientuojasi į vidutinio ir stambaus dydžio įmones, tačiau smulkiajam verslui taip pat gali rasti būdų padėti, įvertinus situaciją bei galimybes. Teikiant užklausą telefonu +370 687 79320 arba el. p. go.online@nfq.lt kviečiame nurodyti PROMO KODĄ, kuris yra VERSLI LIETUVA. Daugiau informacijos: https://www.nfq.lt/lt/

1500 Eur parama verslo spurtui internete!

Skaitmeninės rinkodaros agentūra RAIBEC balandžio mėnesį pradeda naują iniciatyvą „Efektyvi Lietuva“, kurios metu atrinktiems verslams nemokamai teiks savo paslaugas. Programa siekiama padėti verslams pradėti arba plėtoti veiklą internete. Pagalba paslaugomis ir konsultacijomis bus teikiama 10 atrinktų verslų. Kiekvienam iš jų neatlygintinai bus suteikiama paslaugų už 1500 Eur. Laukiamos registracijos tiek iš patirties internetiniuose pardavimuose dar neturinčių verslų, tiek ir iš tų, kurie patirties jau turi, tačiau nori pasiekti daugiau. Daugiau informacijos ir registracija: www.raibec.lt.

El. pasirašymo ir tapatybės patvirtinimo sprendimais naudokitės nemokamai net 3 mėn.!

Elektroniniu parašu paremtų sprendimų teikėja „Dokobit“ „Internete karantino nėra“ iniciatyvos dalyviams suteiks galimybę integruojamais el. pasirašymo ir tapatybės patvirtinimo sprendimais 3 mėn. naudotis visiškai nemokamai. El. pasirašymo sprendimas pravers verslams, norintiems suteikti galimybę klientams ar partneriams pasirašyti dokumentus tiesiai savo sistemoje, o tapatybės patvirtinimo sprendimas pravers norintiems suteikti galimybę savo klientams prisijungti prie savitarnos sistemų, el. parduotuvių ar kitų el. paslaugų plačiai naudojamomis el. tapatybės priemonėmis, tokiomis kaip m. parašas ar „Smart-ID“. Teikti užklausas kviečiame el. paštu info@dokobit.com, nurodant kodą VERSLI LIETUVA.

Daugiau informacijos: www.dokobit.com/lt/sprendimai.

Sklandžiai pereikite prie elektroninių atsiskaitymų net 3 mėn. nemokamai!

Siekdama sušvelninti ekonomines bei socialines koronaviruso pandemijos pasekmes Baltijos šalių verslams, „NEO Finance“ nusprendė teikti jiems „Neopay“ mokėjimo inicijavimo paslaugą nemokamai. Paslauga leis priimti mokėjimus per elektroninę bankininkystę iš 7 Lietuvoje veikiančių bankų ir 56 kredito unijų. Visiems naujiems „Neopay“ klientams su kodu „Versli Lietuva“ suteikiamas 3 mėnesių nemokamų paslaugų laikotarpis, sklandžiam verslo perėjimui prie elektroninių atsiskaitymų. Užpildykite formą: https://neopay.lt/

Informacijos šaltinis - VšĮ „Versli Lietuva“

Ankstesnės naujienos

Nuo koronaviruso kenčiančiam verslui – finansinė parama ir nauji sprendimai 2020-04-03 / Verslo informacija Nuo koronaviruso kenčiančiam verslui – finansinė parama ir nauji sprendimai

Karantino metu pasikeitusios verslo sąlygos skaudžiai palietė daugelio Lietuvos įmonių finansinius srautus, todėl valstybė ėmėsi skubių priemonių, kad padėtų joms išgyventi. Numatyta paskirstyti apie 1,3 mlrd. eurų iš suplanuoto Vyriausybės finansinių priemonių paketo Lietuvos verslui. Ekspertai teigia, kad parama ir lengvatos bus skiriamos tiek smulkiam, tiek vidutiniam, tiek ir dideliam verslui, siekiama ne tik palaikyti įmonių likvidumą, sumažinti mokestinę naštą, bet ir paskatinti perorientuoti savo veiklas.

Plačiau
Anoniminė įmonių apklausa – „DĖL KORONAVIRUSO (COVID-19) GRĖSMĖS MAŽINIMO PRIEMONIŲ PASEKMIŲ VERSLUI” 2020-03-31 / Verslo informacija Anoniminė įmonių apklausa – „DĖL KORONAVIRUSO (COVID-19) GRĖSMĖS MAŽINIMO PRIEMONIŲ PASEKMIŲ VERSLUI”

Įvedus karantiną, LRV paskelbė 2,5 mlrd. EUR dydžio ekonomikos skatinimo ir koronaviruso (covid-19) plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių planą, su kuriuo galima susipažinti paspaudus čia. Mokesčių mokėjimo atidėjimo be palūkanų, darbo vietų prastovose dalinio finansavimo, kitos paramos verslui priemonės jau veikia, ir įmonės jau gali jomis naudotis. Verslo likvidumo ir papildomo finansavimo priemonės bus prieinamos per INVEGĄ. Daugelio anksčiau INVEGA administruotų priemonių (paskolų, suteikiamų su individualiomis garantijomis ar įtraukiamomis į garantuotus paskolų portfelius, dalinio paskolų palūkanų kompensavimo) sąlygos, yra atnaujintos, ir jomis verslas jau gali naudotis, kreipdamasis tiesiogiai į INVEGĄ ar kreditavusius bankus. Su atnaujintomis INVEGA priemonių sąlygomis galite susipažinti paspaudus čia.

Plačiau
VMI paskelbė 32 tūkst. verslininkų sąrašą, tiesiogiai nukentėjusių nuo COVID-19 2020-03-24 / Verslo informacija VMI paskelbė 32 tūkst. verslininkų sąrašą, tiesiogiai nukentėjusių nuo COVID-19
Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad atsižvelgdama į nustatytus ribojimus / draudimus veiklos vykdymui dėl COVID-19, dėl kurių verslininkai patyrė tiesioginį neigiamą poveikį, VMI interneto svetainėje paskelbė mokesčių mokėtojų sąrašą kuriems bus taikomos pagalbos priemonės. Pasitikrinti, ar jie patenka į sąrašą, verslininkai gali VMI interneto svetainėje, čia.
Plačiau
Visiems, turintiems verslo idėjų ar jau jas įgyvendinantiems! 2017-12-16 / Verslo informacija Visiems, turintiems verslo idėjų ar jau jas įgyvendinantiems!
Gruodžio 14 d. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras organizavo seminarą - "Visiems, turintiems verslo idėjų ar jau jas įgyvendinantiems!". Seminaro metu, kartu su prof. Mikael Scherdin iš Švedijos ir Ugniumi Savicku iš ISM vadybos ir ekonomikos universiteto susipažino, sužinojo apie PopUp Laboratoriją ir kuo ji gali būti naudinga jūsų verslui, bendradarbiaudami formulavo savo verslo idėjas, susitarė kaip dirbs PopUp Laboratorijoje per ateinančius metus, vystė bendras naujas idėjas. 
Plačiau