Naujienos / Verslo informacija

Verslo finansavimo priemonės koronaviruso iššūkiams įveikti: pasitark su ekspertais

Kovo 17 d. ekspertai pasidalins žiniomis ir atsakys į verslui šiuo metu itin aktualius klausimas apie verslo finansavimo priemones koronaviruso iššūkiams įveikti.

Kaip teisingai įvertinti, kokia finansavimo priemonė geriausiai tinka jūsų verslui ir kaip ja pasinaudoti? Kaip išlaikyti gerą įmonės finansų balansą? Kaip gauti verslo paskolą pandemijos metu? Kaip įmonėms pačioms pasirūpinti savo kredito reitingu? Dalyvaukite renginyje ir išgirskite ekspertų patarimus.

Pokalbyje dalyvaus:

  • Vytautas Pociūnas, „Creditinfo“ ekspertas, „Creditinfo akademija“ vadovas
  • Paulius Jokšas, neobanko „PayRay“ vadovas Lietuvoje
  • Linas Armalys, „Noviti finance“ direktorius
  • Pokalbį moderuos: Indrė Gendroliūtė-Gerulienė, VšĮ „Versli Lietuva“ regionų projektų vadovė

Registracija: https://bit.ly/3rrZ1dz
Renginys bus tiesiogiai transliuojamas „YouTube” platformoje.

Ankstesnės naujienos

Parama ir kompensacijos verslui 2021-03-16 / Verslo informacija Parama ir kompensacijos verslui
Europos Komisijos (EK) ir Europos Sąjungos intelektinės nuosavybės tarnybos (ESINT) 2021 m. vykdo projektą, kuris skirtas kompensuoti dalį patirtų intelektinės nuosavybės (IN) apsaugos išlaidų. Pasinaudoję projektu, galite susigrąžinti:
Plačiau
Patvirtintas 2021 m. mokymų - seminarų verslui planas 2021-03-15 / Verslo informacija Patvirtintas 2021 m. mokymų - seminarų verslui planas

Skatindama verslo savireguliaciją ir galimų pažeidimų prevenciją, Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) kviečia esamus ir būsimus verslininkus dalyvauti nemokamuose nuotoliniuose mokymuose vartotojų teisių apsaugos, reklamos, nesąžiningos komercinės veiklos, ne maisto produktų rinkos priežiūros ir turizmo paslaugų teikėjų priežiūros klausimais.

Plačiau