Kvietimas EVE pramonei - nuotoliniai mokymai pareiškėjams

08 vasario
  • Vieta: Virtualus renginys
  • Pradžia: 2024-02-08
  • Laikas: 10:00
NEMOKAMAS RENGINYS

Informacija

Mokymai
Finansavimas

Jei jūsų įmonė ketina kreiptis dėl ES investicijų ir renkasi kvietimą „EVE pramonei“, kviečiame prisijungti prie nuotolinių mokymų, skirtų tiems, kas ketina ruošti projekto įgyvendinimo planą (PĮP) ir pateikti jį Inovacijų agentūrai finansavimui gauti.

Mokymų programa:

APLINKAI DRAUGIŠKA PRAMONĖ - MISIJA (NE)ĮMANOMA? Pranešėjas - tvarumo specialistas Mantas Dapkus.
PRAMONĖS ĮMONIŲ INVESTICIJOS Į ENERGIJOS VARTOJIMO EFEKTYVUMO DIDINIMĄ (informacija PĮP rengimui). Pranešėja - Inovacijų agentūros Verslo skatinimo skyriaus Srities vadovė Deimantė Spaičienė.
Mokymų metu galėsite užduoti klausimus pranešėjams ir kitiems Inovacijų agentūros specialistams ir čia pat gauti atsakymus. Visa mokymų medžiaga po renginio bus pateikta čia pat, prie mokymų skelbimo.

Trumpai apie kvietimą „EVE pramonei“:

Bendras projekto biudžetas - Projektui įgyvendinti skiriama iki 40 000 000 (keturiasdešimt milijonų) eurų Ekonomikos transformacijos ir konkurencingumo plėtros programos (iš jų Europos regioninės plėtros fondo 25 000 000 eurų ir Sanglaudos fondo 15 000 000 eurų) lėšų. Remiama veikla: didinti EVE pramonės įmonėse (poveiklės – didinti EVE pramonės įmonėse (visa Lietuva) ir didinti EVE pramonės įmonėse (Vidurio ir vakarų Lietuvos regionas). Numatoma investuoti į EVE didinimą ir energijos vartojimo intensyvumo mažinimą, sudarant sąlygas pramonės įmonėms investuoti į naujausios ir aplinkai palankios įrangos ir technologinių sprendimų pritaikymą gamybos procesuose, užtikrinant šių gamybos procesų tęstinumą, t. y. reikiamos technologinės įrangos ir turimų technologinių ir pagalbinių procesų infrastruktūros atnaujinimą. Kai įmonė projekte planuoja keisti ir technologinius ir pagalbinius procesus, įmonė įsipareigoja išmetamą šiltnamio efektą sukeliančių dujų kiekį sumažinti 30 proc. nuo viso gamybos proceso (visų technologinių (pagrindinių) ir pagalbinių procesų). Kai įmonė planuoja keisti tik technologinį (pagrindinį) procesą, įmonė įsipareigoja sumažinti išmetamą šiltnamio efektą sukeliančių dujų kiekį 30 proc. nuo viso technologinio proceso. Užpildytų projekto įgyvendinimo planų (PĮP) laukiame iki 2024-04-16 17:00

Tikslinė grupė
Labai mažos, mažos, vidutinės (toliau – MVĮ) ir didelės pramonės įmonės

REGISTRACIJA 

Renginio trukmė: 0 val. 00 min.
Darys atidaromos iki renginio likus: 0 val. 00 min.

Vaikai įleidžiami nemokamai: Ne
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Ne