Naujienos / Kvietimai

Kvietimas į verslo misiją Didžioji Britanija

Eksportuojančioji Lietuva kartu su partneriais šių metų gegužės 18-21 dienomis organizuoja verslo misiją į Didžiąją Britaniją, kurios metu vyks didžiausia Jungtinėje Karalystėje atsinaujinančiai energetikai, įrangai ir technologijoms skirta 10-oji tarptautinė paroda ir konferencija „All Energy 2010“ www.all-energy.co.uk, Lietuvos įmonėms bus suorganizuoti individualūs susitikimai su potencialiais produkcijos pirkėjais ir partneriais Aberdyne ir Edinburge. Tai galimybė gauti naujų gamybos užsakymų.

Maloniai kviečiame įmones ir organizacijas, kurių veiklos sritis apima biomasės ir biodujų, saulės, vėjo, geoterminės energijos gavybos įrangos ar atskirų komponentų gamybą, technologijas, jų įdiegimą ir naudojimą, taip pat įmones, kurioms aktualūs energijos efektyvumo ir taupymo pastatuose klausimai bei norinčioms užmegzti naujus kontaktus, plačiau sužinoti apie naujausias technologijas ir inovacijas dalyvauti šiame tarptautiniame verslas- verslui (B2B) renginyje.

Verslo misijoje ypatingai kviečiamos dalyvauti metalo apdirbimo, plastikų ir įvairios įrangos gamybos įmonės, biomasės ir biokuro gamintojai. Individualūs susitikimai (kontaktų mugė) - tai puiki proga per itin trumpą laiką užmegzti naujus kontaktus, praplėsti verslo galimybių sritis ir atrasti naujas rinkas.

Iš anksto suorganizuoti susitikimai vyks parodos „All Energy 2010“ www.all-energy.co.uk metu. Tai didžiausia Jungtinėje Karalystėje atsinaujinančios energetikos sektoriui skirta tarptautinė paroda, kurioje dalyvauja virš 400 dalyvių. Parodoje pateikiamos šios srities idėjos ir inovacijos, naujausios atsinaujinančios energetikos technologijos ir įranga, pristatoma visa eilė produktų ir medžiagų, skirtų efektyviam energijos naudojimui ir energijos taupymui.

Registracija vyksta iki š.m. balandžio 6 dienos.

Dalyvio mokestis vienam įmonės atstovui priklauso nuo įmonės dydžio:

  • 0-20 darbuotojų turinčioms įmonėms taikomas mokestis 120 Lt + PVM
  • 21-50 darbuotojų turinčioms įmonėms taikomas mokestis 240 Lt + PVM
  • Daugiau nei 50 darbuotojų turinčioms įmonėms taikomas mokestis 360 Lt + PVM

Įmonę atstovaujant daugiau nei vienam asmeniui, kitiems įmonės atstovams taikoma 50% nuolaida. Dalyvio mokestis apima organizacines išlaidas, individualių susitikimų organizavimą, apsilankymą parodoje ir išvykas į gamyklas. Į šį mokestį neįeina kelionės ir apgyvendinimo išlaidos. Renginio kalba - anglų. Maloniai kviečiame Jus dalyvauti ir apie savo dalyvavimą prašome pranešti užpildant registracijos anketą bei atsiunčiant ją faksu 8 5 2120160 iki š.m. balandžio 6 dienos. Dėl papildomos informacijos, prašome kreiptis į projektų vadovą Gediminą Rickevičių, Eksportuojančioji Lietuva, tel. (8-5) 2649076, el.p. g.rickevicius@enterpriselithuania.com

Ankstesnės naujienos