Naujienos / Kvietimai

Nepamirškite pasiimti verslo pradžios krepšelio (vaučerio)

Verslo planavimas ir pradžia pasižymi didele motyvacija. Tačiau nuo pat savo gyvavimo pradžios kiekviena įmonė turi atlikti formalias neišvengiamas funkcijas – ataskaitos, apskaita, sutartys ir t.t. Kai įmonė jauna ir dar nėra įmonės valdymo įgūdžių, labai praverčia patikima, profesionali ir operatyvi pagalba.

Rietavo verslo informacijos centras yra laimėjęs konkursą teikti konsultacijas pagal „Verslo pradžios krepšelio“ programą, kurią vykdo VšĮ „Versli Lietuva“. Verslo pradžios krepšelis (vaučeris) - tai paslaugų paketas, susidedantis iš 50 val. konsultacijų, virtualaus biuro paslaugų (pašto dėžutė, adreso suteikimas, el. paštas, fakso siuntimas, interneto prieiga, spausdinimas, skenavimas, kopijavimas) ir 24 val. mokymų, kuriuos organizuoja VšĮ Versli Lietuva.

Ši paslauga nemokamai teikiama tiems, kas turi verslo pradžios krepšelį (vaučerį) įsteigus įmonę per artimiausius 6 mėn. Su steigimo dokumentais ir vaučeriu apsilankote pas mus ir aptarę paslaugų planą pagal jūsų poreikį galėsite pasinaudoti nemokamai teikiamomis paslaugomis 12 mėn. nuo įmonės įsteigimo.

Gedas Sakalauskas, UAB „Vakarų geodezija“ direktorius tapo pirmuoju Lietuvoje „Pirmųjų verslo metų krepšelio“ savininku. Krepšelio paslaugas jam suteikė Rietavo verslo informacijos centro darbuotojai. Kaip sako Gedas Sakalauskas, jos buvo labai naudingos, atsakymai į iškilusius klausimus buvo operatyvios, aiškios ir tikslios, ypač pravertė konsultacijos darbo teisės, buhalterinės apskaitos srityse. Daugiau sėkmės istorijų rasite tinklalapyje http://www.verslilietuva.lt/lt/sekmes-istorijos/

Norinčius gauti minėtus krepšelius ar iškilus klausimams, prašome kreiptis į VšĮ Rietavo verslo informacijos centro  darbuotojus užėjus į centrą arba el. paštu direktore@rietavovic.lt  arba tel. 8-448-68202.

Ankstesnės naujienos