Naujienos / Renginių rezultatai

Projekto “Keliaujame į užsienį” (Going Abroad) konferencija “Interneto galimybės moterų verslui” Kretingoje

2012 gegužės 27 dieną Kretingos muziejaus Baltojoje salėje, Vilniaus g. 20, Kretingoje, vyko projekto Going Abroad, kuriame Rietavo verslo informacijos centras dalyvauja kaip partneris, sklaidos konferencija. Konferencijos tikslas – skleisti projekto GOING ABROAD gerąją patirtį, dalintis žiniomis ir pasiekimais, įgyvendinant projekto veiklas. Kitas konferencijos tikslas – suteikti verslininkėms žinių ir praktinių patarimų kaip geriau išnaudoti interneto galimybes verslo plėtrai.

Konferencijos programa:

10.00 - Konferencijos pradžia. Sveikinimai. Projekto “Keliaujame į užsienį” pristatymas. Snieguolė Benikienė, Kretingos Moterų informacijos ir mokymo centras; Bodil Nilsson, Maren Buchmuller, Regionas Skane, Regioninis Moterų išteklių centras, Švedija.

10.30 - Moterų išteklių centras – tai raktas į aktyvų moterų dalyvavimą, prisidedant prie regiono vystymosi, inovacijų ir verslininkystės skatinimo. Britt-Marie Soderberg Torstensson, Winnet Sweden

11.00 - Kaip minimaliomis priemonėmis priversti internetą dirbti Jūsų verslui. Marketingo konsultantas Žydrūnas Sadauskas, Interneto marketingo laboratorija

12.30 - Kavos pertrauka

13.00 - Kaip panaudoti Sėkmės komandas savo sėkmei. Metodo pristatymas. Christiane Bannuscher, Moterys versle, Macklenburg-West Pommerania, Vokietija. Moterų verslininkių patirtis.

14.00 - Apibendrinimas

Rietavo verslo informacijos centro informacija

Ankstesnės naujienos