Naujienos / RTVIC pranešimai

Rietavas skelbia LŌNGS nominacijos konkursą

Rietave pirmą kartą vyks iškilmingas apdovanojimas LŌNGS - VERSLO IR KULTŪROS PARTNERYSTĖ. Ši nominacija skiriama pagerbti ir drąsinti Rietavo verslo įmones ir verslininkus, ypač palaikančius Rietavo intelektinį ir kultūrinį gyvenimą, ugdančius pozityvų verslo ir kultūros bendradarbiavimo požiūrį bei labiausiai prie to prisidėjusius 2014 metais.

Apdovanojimo sumanymas Rietavo verslo kultūros partnerystės komandai ir Rietavo verslo informacijos centrui kilo diskutuojant su projekto „Verslo ir kultūros partnerystė“ partneriais iš Rostoko, Greifsvaldo, Ščecino, Klaipėdos, įgyvendinant Pietų Baltijos programos projektą „Verslo ir kultūros partnerystė“.

Nominacijos LONGS prizo autorė - menininkė iš Vokietijos Janet Zeugner. Ji savo kūrinį pavadino “Praeities ir ateities bendravimas”. Rietavo verslo ir kultūros partnerystės komandos diskusijose nominacijai buvo suteiktas pavadinimas LŌNGS, žemaitiškai reiškiantis LANGĄ, atsiveriantį norintiems įsileisti šviesą, pokyčius, drauge su bendraminčiais žengti žingsnius, reikalingus šiandieniniame Rietavo gyvenime.

Kviečiame Rietavo savivaldybės bendruomenę, pavienius asmenis, organizacijų atstovus siūlyti įmones, jūsų nuomone, labiausiai prisidedančias prie verslo ir kultūros bendradarbiavimo. Jūsų siūlymų lauksime iki 2014m. lapkričio 4d. Rietavo verslo informacijos centre.

Iškilmingas nominacijos įteikimas vyks lapkričio 12d. 17val. Rietavo kultūros centre.

Organizatorius - Rietavo verslo informacijos centras

Ankstesnės naujienos

2014-06-09 / RTVIC pranešimai Projektas "Vietos produktų vertės didinimas Rietavo savivaldybėje"
Rietavo verslo informacijos centras kartu su partneriais - Medingėnų, Tverų, Žadvainių, Vatušių, Budrikių, Liolių kaimo bendruomenėmis, įgyvendina projektą „Vietos produktų vertės didinimas Rietavo savivaldybėje“, pagal „Rietavo savivaldybės kaimo vietovių plėtros strategijos“ II prioriteto „Bendruomenių gyvenimo kokybės gerinimas“ priemonę „Kaimo paveldo, turizmo bei amatų plėtojimas“, projekto Nr. LEADER – 13 – RIETAVAS – 02 – 014, projektą remia Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos valstybės biudžetas.
Plačiau