Naujienos / RTVIC pranešimai

„Baltijos jūros regiono Winnet“ projekto partnerių susitikimas

Pagal vykdomą Tematinių partnerysčių projektą „Baltijos jūros regiono Winnet" (Winnet BSR), finansuojamą Švedijos instituto, kuriame VšĮ Rietavo verslo informacijos centras dalyvauja partneriu, š. m. kovo 25 - 26 dienomis Rietavo verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė ir projektų administratorė Rasa Baliulevičienė dalyvaus Stokholme, Švedijoje vyksiančiame projekto partnerių susitikime, ir seminare „Vyrų ir moterų lygybė, informacinės technologijos ir verslumas tvariam augimui Baltijos jūros regione".

Vyksiančio seminaro metu bus aiškinamasi kaip Švedijoje vystoma skaitmeninė darbotvarkė, aptariamos moterų centrų ir Winnet meistriškumo centrų veiklos skatinant inovacijas, kūrybiškumą ir ekonominį augimą.

Susitikime dalyvaus partneriai iš Estijos – NVO Etno, su kuriais bus aptariamas Rietavo moterų užimtumo centro vykdomo projekto "Jaunos Rietavo savivaldybės moterys perima patirtį" dalyvių dalyvavimas balandžio pabaigoje Taline vyksiančioje tarptautinėje konferencijoje "Moterys inovacijose ir versle – resursas tvariai Šiaurės ir Baltijos šalių ekonomikai".

Moterų kontaktų tinklas Baltijos jūros regione stiprėja.

Ankstesnės naujienos

24 valandos nuostabioje partnerių draugijoje 2015-03-18 / RTVIC pranešimai 24 valandos nuostabioje partnerių draugijoje
Capellagården, liaudies mokykloje Olando saloje Švedijoje, ruošiančioje stalius, tekstilės, keramikos meistrus kovo 16-17 dienomis susirinkę projekto „Pietų Baltijos mokymo programa“ - SBTP partneriai generavo idėjas kaip toliau vystyti projektą, formuojant strateginę partnerystę ir numatant ateities veiksmus. Nauja paraiška Pietų Baltijos programai bus teikiama šių metų rudenį.
Plačiau
Pietų Baltijos mokymo programos tąsa 2015-03-13 / RTVIC pranešimai Pietų Baltijos mokymo programos tąsa
Rietavo verslo informacijos centras ir Žemaitijos kolegija 2012 – 2015 metais kartu su partneriais iš VokietijosŠvedijosDanijosLenkijos įgyvendina Pietų Baltijos programos projektą “Pietų Baltijos mokymo programa”, skirtą stiprinti profesinio mokymo ir ugdymo organizacijų, profesinio mokymo ir ugdymo studentų, verslo sektoriaus tarptautinį bendradarbiavimą tam, kad papildyti darbo rinką įgudusiais jaunais žmonėmis ir užtikrinti jų mobilumą Pietų Baltijos regione.
Plačiau