Naujienos / Verslo informacija

Patvirtintas 2021 m. mokymų - seminarų verslui planas

Skatindama verslo savireguliaciją ir galimų pažeidimų prevenciją, Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) kviečia esamus ir būsimus verslininkus dalyvauti nemokamuose nuotoliniuose mokymuose vartotojų teisių apsaugos, reklamos, nesąžiningos komercinės veiklos, ne maisto produktų rinkos priežiūros ir turizmo paslaugų teikėjų priežiūros klausimais.

Mokymų–seminarų metu verslininkai bus supažindinti su pagrindiniais reikalavimais elektroninei prekybai, ne maisto produktų saugos ir ženklinimo reglamentavimu, reikalavimais reklamai, reikalavimais turizmo paslaugų teikėjams, taip pat bus aptarti nesąžiningos komercinės veiklos atvejai, vartojimo ginčų nagrinėjimo problematika bei daugybė kitų klausimų.

Susipažinti su 2021 metais numatytais mokymais galite čia. I-ąjį ketvirtį numatomas mokymų–seminarų temas rasite atmintinėje čia.

Dėl Jums aktualių mokymų kviečiame kreiptis elektroniniu paštu tarnyba@vvtat.lt, laiške nurodant Jus dominančių mokymų pavadinimą bei mokymų ketvirtį, ir artėjant organizuojamam renginiui Jus informuosime papildomai.

Ankstesnės naujienos

VMI: leidžiami atskaitymai – karantino dėl COVID-19 metu įmonių išlaidos dėl darbuotojų pavėžėjimo ar nuotolinės darbo vietos įrengimo 2021-02-02 / Verslo informacija VMI: leidžiami atskaitymai – karantino dėl COVID-19 metu įmonių išlaidos dėl darbuotojų pavėžėjimo ar nuotolinės darbo vietos įrengimo
2021 m. vasario mėn. 01 d., Klaipėda. Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) primena, kad karantino dėl COVID-19 metu, įmonės patirtos išlaidos dėl darbuotojų, negalinčių dirbti iš namų, vykimui į darbą ar parvykimui iš darbo, maitinimui gali būti priskirtos įmonės leidžiamiems atskaitymams kaip būtinosios darbo saugos ir darbuotojų apsaugos išlaidos.
Plačiau