Naujienos / Kvietimai

Kviečiame Jus dalyvauti konkurse apdovanojimui „Už nuopelnus verslui“ gauti

Šiais apdovanojimais siekiama pagerbti verslininkus už sėkmingas iniciatyvas, veiklos rezultatus ir indėlį į Lietuvos ekonomiką.

Konkurse gali dalyvauti įvairaus verslo atstovai – nuo mažiausio iki didžiausio. Tiek didelė įmonė, kurios apyvarta milijonai eurų, tiek nišine veikla užsiimantis verslininkas.

Verslo atstovai gali pretenduoti į apdovanojimus pagal šešias nominacijas:

„Drąsios investicijos“ – pretenduoja įmonės, pritraukusios privačių investicijų Lietuvoje ir sukūrusios naujų darbo vietų. Prioritetas skiriamas įmonėms, kurios privačias lėšas investavo į šalies regioną.

„Tvirtas žingsnis į eksporto rinkas“ – pretenduoja įmonės, kurios rado naujų rinkų bei verslo partnerių ir tai padėjo didinti įmonės eksporto mastą.

„Inovatyvių sprendimų lyderis“ – į šią nominaciją pretenduoja įmonės, rinkai pristačiusios visuomenei naudingą inovatyvų produktą, įdiegusios naują ar patobulinusios esamą gamybos, logistikos ar vadybos procesą.

„Socialinio verslo lyderis“ – pretenduoja įmonės ar organizacijos, sėkmingai vykdančios ekonominę verslą ir siekiančios įgyvendinti socialinius tikslus.

„Versli moteris“ – pretenduoja ne trumpiau kaip dvejus metus sėkmingai savo verslą plėtojančios verslininkės.

„Jaunas ir verslus“ – pretenduoja savo verslą turintys jauni (iki 29 m.) verslininkai ir verslininkės (įmonės ar jos dalies savininkai), sėkmingai plėtojantys savo verslą ne trumpiau kaip 2 metus.

 
Informacija LR Ūkio ministerijos

Ankstesnės naujienos

Kaimą auginančioms bendruomenėms – milijonas eurų 2016-03-30 / Kvietimai Kaimą auginančioms bendruomenėms – milijonas eurų
Paramą kaimo bendruomenėms skiria ne tik ES, bet ir mūsų valstybė. 2016-aisiais, kurie yra paskelbti Vietos bendruomenių metais, Žemės ūkio ministerija savo kraštą auginančioms kaimo bendruomenėms skirs dar daugiau lėšų nei pernai – 1 mln. eurų. Paraiškos gauti paramą bus renkamos jau nuo š. m. kovo 7 d. iki balandžio 8 d.
Plačiau
LŌNGS vėl kviečia Rietaviškius pagerbti verslo įmones, prisidedančias prie Rietavo kultūros 2015-12-16 / Kvietimai LŌNGS vėl kviečia Rietaviškius pagerbti verslo įmones, prisidedančias prie Rietavo kultūros
Jau antri metai, kaip Rietavas skelbia LŌNGS nominacijos konkursą. Nominacija LŌNGS -  verslo ir kultūros partnerystė - skiriama pagerbti ir drąsinti Rietavo verslo įmones ir verslininkus, ypač palaikančius Rietavo intelektinį ir kultūrinį gyvenimą, ugdančius pozityvų verslo ir kultūros bendradarbiavimo požiūrį bei labiausiai prie to prisidėjusiems 2015 metais.
Plačiau