Naujienos / Kvietimai

Fotografijų konkursas „Žvilgsnis į Rietavą“

Skelbiame Rietavo savivaldybės teritorijoje esančių gražiausių vietų nuotraukų konkursą „Žvilgsnis į Rietavą“.

Kviečiame Jus visus, didelius ir mažus, turinčius bei norinčius pasidalinti savo darytomis aplankytų vietų nuotraukomis, dalyvauti smagiame konkurse ir laimėti šaunius prizus: „Swiss Peak“ kuprinę, vandeniui atsparų ir su visais išmaniais telefonais suderinamą dėklą, daugkartinio naudojimo gertuvę, žibintuvėlį su karabinu, multifunkcinį įrankį ir batų priežiūros rinkinį. Net neabejojame, jog esate užfiksavę puikių kadrų, kuriuose yra įamžintas aplankytų vietų grožis, tad nieko nelaukite ir pasidalinkite šiuo grožiu su visais!

Dalyvauti konkurse itin paprasta! Jums tereikia iki 2020 m. rugsėjo mėn. 01 d. atsiųsti savo turimas fotografijas elektroniniu paštu į rietavoturizmas@gmail.com. Vėliau visos nuotraukos bus viešai publikuojamos rietavovic.lt interneto svetainėje ir tuomet iki 2020 m. rugsėjo mėn. 10 d. kviesime Jus atiduoti savo balsą už Jums labiausiai patikusias fotografijas.

Daugiausiai simpatijų ir balsų surinkęs dalyvis taps konkurso nugalėtoju, kurį skelbsime paskutinę konkurso dieną. Neapdovanotų nebus - visi kiti konkurse dalyvavę dalyviai bus apdovanoti paguodos prizais.

Konkurso taisyklės:

  • konkurso iniciatorius - Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras (toliau – Organizatorius);
  • konkurso dalyvių amžius neribojamas;
  • dalyvavimas konkurse yra nemokamas;
  • konkurse gali dalyvauti fiziniai ir juridiniai asmenys, besilaikantys visų konkurso taisyklių. Siųsti galima neribotą kiekį nuotraukų. Nuotraukos turi būti ne daugiau kaip 5 megabaitų, JPEG arba JPG formato ir mažiausiai 1600 taškų pločio (jei horizontalus vaizdas) arba 1600 taškų aukščio (jei vertikalus vaizdas). Nuotraukos gali būti šiek tiek patobulintos skaitmeniniu būdu: apkirptos, išlygintos, nežymiai pakoreguotos spalvos;
  • nuotraukos turi būti nufotografuotos per pastaruosius 3 metus. Konkurso dalyvis patvirtina ir užtikrina, kad pateiktos nuotraukos yra originalūs jo kūriniai, nepažeidžiantys kito asmens ar autoriaus teisių ir kitos intelektinės nuosavybės teisių, kad kiti asmenys į šias nuotraukas neturi jokių teisių ar teisėtų interesų;
  • organizatorius, įtaręs konkurso taisyklių pažeidimą, turi teisę atidėti prizo atidavimą dalyviui iki tyrimo pabaigos. Jeigu tyrimo metu paaiškėja, kad konkurso taisyklės buvo pažeistos, organizatorius turi teisę pasilikti prizą sau.
  • organizatorius pasilieka teisę keisti konkurso sąlygas ir įsipareigoja apie tai informuoti rietavovic.lt interneto svetainėje.

Kilus klausimų, maloniai prašome kreiptis į mus el. p. rietavoturizmas@gmail.com arba tel./Faks. +370 448 68 202.

Ankstesnės naujienos

Seminaras jaunam verslui „Klientų aptarnavimas“ 2020-08-05 / Kvietimai Seminaras jaunam verslui „Klientų aptarnavimas“
2020 m. rugpjūčio mėn. 06 d. 09.00 val. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro konferencijų salė, Parko g. 5, LT-90311 Rietavas. Seminaro tikslas – sužinoti svarbiausius savo ir įmonės įvaizdžio formavimo bei tobulinimo ypatumus. Seminaro metu dalyviai aptars būtinas profesionalaus darbuotojo savybes ir nuostatas, daugiau sužinos apie kliento arba vartotojo pasitenkinimą ir komunikacijos ypatumus.
Plačiau
Seminaras jaunam verslui „Marketingas“ 2020-07-30 / Kvietimai Seminaras jaunam verslui „Marketingas“
2020 m. liepos mėn. 31 d. 09.00 val. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro konferencijų salė, Parko g. 5, LT-90311 Rietavas. Seminaro tikslas – padėti dalyviams padidinti pardavimus, išleidžiant kuo mažiau pinigų. Seminaro metu aptarsime, kuo skiriasi skaitmeninė rinkodara nuo tiesioginės, kokius reklamos būdus turėtų rinktis smulkūs verslai, priklausomai nuo jų veiklos pobūdžio.
Plačiau
Kviečiame Jus registruotis į liepos ir rugpjūčio mėnesį vyksiančius mokymus 2020-07-28 / Kvietimai Kviečiame Jus registruotis į liepos ir rugpjūčio mėnesį vyksiančius mokymus
Vietos veiklos grupė „Rietavo iniciatyvos“ įgyvendina projektą „Veik Rietave“ Nr. 08.6.1-ESFA-V-911-08-0005, kuriuo siekia skatinti smulkaus, bendruomeninio ir socialinio verslo kūrimą bei plėtrą Rietavo mieste, plėtojant turizmo paslaugų srityje veikiančių įstaigų ar organizacijų bendradarbiavimą, siekiant skatinti gyventojų įsitraukimą į turizmo sektorių.
Plačiau