Naujienos / Renginių rezultatai

Baigiamasis Leonardo Da Vinci projekto partnerių susitikimas ir nauja bendrdarbiavimo sutartis su Klis savivaldybe

Rietavo verslo informacijos centras kartu su šešiais partneriais iš Kroatijos, Lenkijos, Turkijos, Lietuvos įgyvendina Leonardo da Vinci partnerysčių projektą „Socialinės ekonomikos įgūdžių integravimas į profesinį mokymą“. 2014 metų gegužės 10-14 dienomis Splite, Kroatijoje vyko paskutinis projekto partnerių susitikimas. Susitikimą organizavo projekto partneris – privati profesinio mokymo mokykla „Dental Centar Marusic“, kaip tik švenčianti savo 20 metų jubiliejų.

Susitikimo metu buvo įvertintas projekto įgyvendinimas, partneriai pasidalino paskutinėmis užduotimis. Projektas baigsis 2014 metų liepos mėnesį. Daugiau apie projektą galima sužinoti projekto svetainėje www.socecvet.eu

Rietavo verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė taip pat susitiko su Klis savivaldybės meru Jakov Vetma ir verslo inkubatoriaus atstovais. Buvo aptartas tolimesnis bendradarbiavimas visų pirma kaimo plėtros srityje, o taip pat ir kituose sektoriuose. Buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp VVG „Rietavo iniciatyvos“ ir Klis savivaldybės. Pokalbio metu išaiškėjo, kad Rietavo ir Klis savivaldybės turi daug panašumų, Klis savivaldybės meras perdavė kuo nuoširdžiausius linkėjimus Rietavo merui.

Ankstesnės naujienos