Naujienos / Renginių rezultatai

Stumtelėjimas Pietų Baltijos regione

2022 metų birželio 22-23 dienomis Pietų Baltijos Interreg  programos 3-čio paraiškų koncepcijoms parengti kvietimo projekto „ SB Nudging - Nudging in the South Baltic Region" (Stumtelėjimas Pietų Baltijos regione) partneriai iš Švedijos, Lenkijos, Vokietijos ir Lietuvos susirinko į darbinę sesiją Kristianstade, Švedijoje.

Susitikimo metu buvo parengta naujo reguliaraus projekto koncepcija. Nauju projektu bus siekiama vystyti tvarius turizmo maršrutus pritaikant "nudging" (stumtelėjimo) įrankį, kuris keistų lankytojų, turistų elgseną ir paskatintų juos elgtis atsakingai ir tausojančiai.

Projekto partneriai: ES biuras Skonės Šiaurės Rytai, Švedija; Lenkijos savivaldybių asociacija Euroregion Baltic, Lenkija; Gdynės miestas - Gdynės Sporto Centras, Lenkija; Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, Lietuva.  

 

Ankstesnės naujienos

Dalyvavimas "GovTech" renginyje 2021-01-28 / Renginių rezultatai Dalyvavimas "GovTech" renginyje
Rietavo turizmo ir informacijos centras šiandien dalyvauja " GovTech" strateginė Lietuvos kryptis? renginyje ir domisi kaip užtikrinti, kad atvirumas ir eksperimentavimas taptų viešojo sektoriaus darbo kultūros, o ne tik strateginių dokumentų dalimi? ar inovacijos, sprendžiančios viešojo sektoriaus ir socialines problemas, gali būti strateginė Lietuvos kryptis? Ar GovTech startuoliai bei jiems atviras viešasis sektorius gali tapti Lietuvos ateities ekonomikos bei skaitmeninės transformacijos pagrindu?
Plačiau