Naujienos / RTVIC pranešimai

Kvietimas į renginį Rietave kovo 21 d. „ES investicijų teikiamos galimybės neįgaliųjų reikmėms“

Lietuvos žmonių su negalia sąjunga 2019 m. kovo 21 d. 10.00 - 17.00 val. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centre organizuoja informacinį renginį - mokymus „Europos Sąjungos investicijų teikiamos galimybės neįgaliųjų reikmėms“.

Renginys skirtas regiono neįgaliųjų organizacijų, savivaldybių socialinės paramos/rūpybos skyrių, socialinių paslaugų skyrių, visuomeninių organizacijų dirbančių su socialinę atskirtį patiriančiais asmenimis atstovams.

Renginio tikslas - skatinti neįgaliųjų bei kitas nevyriausybines organizacijas, savivaldybių specialistus bei įvairių bendruomenių atstovus domėtis ES investicijų skatinamais socialiniais ir ekonominiais pokyčiais, projektų įgyvendinimu ir jų rezultatais - socialinės įraukties, vienodų galimybių visoms socialinėms grupėms. 

Renginys Rietave - tai paskutinis seminaras iš 12 seminarų ciklo, numatytų projekte. 

Renginys organizuojamas pagal 2014–2020 metų ES fondų investicijų veiksmų programą Nr. 12.0.1-CPVA-K-204-01-0022 „Informavimas ir komunikavimas apie ES investicijų galimybes didinant socialinę įtrauktį ir paslaugų prieinamumą“.


Renginio vieta - Parko g. 5, Rietavas, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro konferencijų salė.

Renginio laikas - 2019 m. kovo 21 d. 10.00 - 17.00 val.

Registracija paspaudus nuorodąhttps://goo.gl/bVCEQm

Daugiau informacijos - Ginta Žemaitaitytė, LŽNS projektų koordinatorė, +370 652 42 652, ginta.zemaitaityte@gmail.com

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti renginyje. Prašome pasidalinti šia informacija su kolegomis ir visais, kam ji būtų aktuali ir naudinga.

Renginio programa:

Ankstesnės naujienos

Startuoja projektas #LietuvosDNR 2019-02-07 / RTVIC pranešimai Startuoja projektas #LietuvosDNR
„Internetas ar baletas?“, „Barokas ar pankrokas?“ – tai tik keli projekto #LietuvosDNR klausimai, kuriais bus bandoma atkreipti Lietuvos gyventojų dėmesį ir pakviesti juos prisidėti prie kuriamo mūsų šalies pristatymo užsienyje.
Plačiau
Tarp darnios logistikos apdovanojimų laimėtojų – ir Lietuvos įmonė 2018-12-17 / RTVIC pranešimai Tarp darnios logistikos apdovanojimų laimėtojų – ir Lietuvos įmonė

Lenkijos Ščecino mieste vykusioje tarptautinėje konferencijoje „Žalieji miestai: žalioji logistika žalesniems miestams“ pirmą kartą pristatytos ir apdovanotos inovatyviausios verslo įmonių, nevyriausybinių organizacijų ir savivaldybių iniciatyvos, prisidedančios mažinant taršą logistikos sektoriuje.  Tarp geriausių nominuotų ir apdovanotų dalyvių – ir lietuviai. Apdovanojimų idėją padiktavo ateities iššūkiai

Plačiau