Naujienos / Kvietimai

Pratęsiamas dalyvavimo Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo konkurse paraiškų priėmimo terminas

Norintys dalyvauti šių metų Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo (NAVA) konkurse, kurio metu bus išrinktos ir pagerbtos įmonės už 2014 metais pasiektą didžiausią pažangą socialinės atsakomybės srityje, vis dar gali tai padaryti – paraiškų priėmimo terminas pratęsiamas iki balandžio 10 d.

 

 

Kaip ir ankstesniais metais įmonės bus apdovanojamos „Metų darbovietės“, „Metų bendruomeniškiausios įmonės“ ir „Metų aplinkosaugos įmonės“ nominacijose. Jos tradiciškai skirstomos į smulkesnes kategorijas – labai mažos, mažos ar vidutinės įmonės, didelės šalies įmonės ir tarptautinės įmonės ar jų filialai / atstovybės, veikiančios Lietuvoje. Labiausiai pasižymėjusios įmonės bus pagerbtos pagrindiniu apdovanojimu „Socialiai atsakinga įmonė“.

Šiemet, siekiant plėtoti ir skatinti sveikatingumo paslaugas, viešąją ir privačią partnerystę sporte ir fizinio ugdymo srityje, planuojama apdovanoti įmones dar vienoje nominacijoje – „Metų sportiškiausia įmonė“.

Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo konkursasorganizuojamas jau aštuntą kartą. Praėjusiais metais įmonėms, pageidaujančioms dalyvauti Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo konkurse, buvo supaprastintas paraiškų teikimo procesas: paraiškas reikia siųsti elektroniniu paštu, taip pat įtvirtinta, kad kiekvienais metais gali būti nustatoma papildomų nominacijų, patikslintas balų skyrimas.

Šiemet paraiškų vertinimo kriterijai nepasikeitė, tačiau didžiausias balų skaičius už nustatytus kriterijus skiriasi nuo 3 iki 5, taip pat pagal kiekvieną paraiškų vertinimo kriterijų įvertinami įmonėje nustatyti pagrindiniai įmonių socialinės atsakomybės elementai, pažanga už praėjusius kalendorinius metus ir pažangios praktikos pavyzdžiai.

Daugiau informacijos: čia.

Ankstesnės naujienos

Konkursas: dalinės studijos ir mokslinės stažuotės Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2015–2016 mokslo metais 2015-03-13 / Kvietimai Konkursas: dalinės studijos ir mokslinės stažuotės Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2015–2016 mokslo metais
Švietimo mainų paramos fondas (toliau – Fondas), vadovaudamasis Lietuvos Respublikos Vyriausybės ir Kinijos Liaudies Respublikos Vyriausybės kultūrinio bendradarbiavimo sutartimi bei Kinijos stipendijų tarybos pasiūlymu skelbia konkursą 25 stipendijoms dalinėms studijoms, mokslinėms stažuotėms Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose.
Plačiau