Naujienos / RTVIC pranešimai

2012 rugsėjo 18 dieną Rietave vyks tarptautinė konferencija

Jau nuo 1999 metų Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejus rengia Europos Paveldo dienų paminėjimą Rietave. Šiais metais rugsėjo 18 dieną Muziejus, kartu su Rietavo verslo informacijos centru, kuris šiuo metu vykdo Pietų Baltijos programos projektą „Verslo ir kultūros partnerystė“, rengia TARPTAUTINĘ KONFERENCIJĄ „VIETOS DVASIA: OGINSKIŲ KULTŪROS KELIAS“, kurios tikslas pažymėti paveldo dienas, aptarti paveldo klausimus Rietave ir padiskutuoti, kaip verslo ir kultūros partnerystė gali prisidėti prie vietos paveldo išsaugojimo, vietos identiteto vystymo ir ryšių stiprinimo tarp Oginskių paveldo kultūros židinių.

Konferencija vyks Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejaus salėje, konferencijos metu vyks Oginskių paveldo fotodokumentinė paroda ir Rietavo sav. moksleivių darbų paroda identiteto ir paveldo tema.

 

Organizatoriai

Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejus

VšĮ Rietavo verslo informacijos centras

Ankstesnės naujienos

2011-12-23 / RTVIC pranešimai Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais 2012-aisiais metais!
Ir vėl naujas laiko slenkstis... Tad per jį žengiant, linkime visuomet jausti dienos vertę, Žinoti savo troškimus ir siekius, o juos įgyvendinant - atkaklumo ir sėkmės. Tegul šventinė nuotaika, pripildžiusi širdis šviesos, džiaugsmo, viltingo laukimo neapleidžia Jūsų visus metus. Lai lydi Jus pelningos idėjos, išsipildę planai, vaisingi darbų rezultatai. Tebus tai naujų darbų ir sėkmingo bendradarbiavimo ir partnerystės metai. Sėkmes žengiant i Naujuosius 2012 metus...
Plačiau