Naujienos / RTVIC pranešimai

Mieliems bičiuliams

„Didingas spindesys, šventas virpulys, koks platus, tylus pasaulis“ – tai Kristaus šventei skirti poeto Eichendorfo žodžiai.

Paskutinės dienos prieš Kalėdas daugelyje organizacijų pasižymi darbų gausa. Mūsų įmonėje taip pat neišvengta šio karštligiško skubėjimo. Kiekvienas iš mūsų metų sandūroje turime pasverti ir peržiūrėti vertybes, darbus, nuomones, lyg grūdus aruoduose, ir nuspėti, numatyti ateinančių metų derlių.

2012 metai Rietavo verslo informacijos centrui buvo dosnūs - nuostabiais partneriais, klientais, naujais užsimezgusiais ryšiais, tarp kurių esate ir Jūs. Metai buvo ganėtinai aktyvūs, tik laiko pagailėjo. Nauji iššūkiai pareikalavo iš mūsų komandos žaibiškos reakcijos, susimobilizavimo padidėjus darbo krūviui, lankstumo, tolerancijos ir kantrybės.

Džiaugiamės, kad Jūs mumis pasitikite ir ne tik patys kreipiatės pas mus pagalbos, bet ir rekomenduojate savo pažįstamiems ar savo partneriams. Mes esame nepaprastai dėkingi Jums. Dėka Jūsų, šie metai Centrui buvo ypatingai aktyvus teikiant įmonių, organizacijų steigimo paslaugas, projektų rengimo, administravimo, mokymų, konferencijų organizavimo ir kitas paslaugas.

Šie metai Centrą pripildė naujomis, gal ne naujomis, bet primirštomis temomis - partnerystė, socialinė ekonomika, mobilumas, strateginis matymas, didelio paveikslo suvokimas, kurias stengiamės įdiegti Rietavo savivaldybėje vykdydami Pietų Baltijos programos projektus „Keliaujame į užsienį“, „Verslo ir kultūros partnerystė“, „Pietų Baltijos mokymo programa“ ir Leonardo da Vinči programos partnerysčių projektą „Socialinės ekonomikos įgūdžių integravimas į profesinį mokymą“. Džiaugiamės, jog šių projektų dėka užsimezga nauji tarptautiniai kontaktai, projektų dalyviai įgyja daugiau įgūdžių ir kompetencijos, ir tai prisideda prie Rietavo bendruomenės vystymosi.

Daugelis Jūsų teiravosi - o kaip ir kada Centras paminės savo 10-metį? Tikriausiai daugelis iš jūsų žinote, jog ruošiamės keltis į naujas, šiuo metu dar renovuojamas patalpas, todėl nutarėme pažymėti šią sukaktį naujuose Rietavo VIC namuose. Ten Jus ir pakviesime 2013 metų pradžioje. Šiek tiek istorijos: Rietavo verslo informacijos centras buvo įregistruotas 2002 m. gruodžio 12 d., tačiau savo aktyvią veiklą pradėjo 2003 metų rudenį.

Linkime visiems savo partneriams, kolegoms, bendraminčiams, bičiuliams jaukiai sutikti šv. Kūčias ir šv. Kalėdas. Linkime, kad Jūsų namai būtų pilni skalsos ir santarvės, laimės ir pakantumo, o Jūsų širdys – meilės, džiaugsmo ir vilties. Telydi Jus pelningos idėjos, išsipildę planai, vaisingi darbų rezultatai. Sėkmės žengiant į Naujuosius 2013- uosius metus!

Rietavo verslo informacijos centro kolektyvo vardu

Direktorė Laima Dockevičienė

Ankstesnės naujienos

2012-12-19 / RTVIC pranešimai Projekto "Pietų Baltijos mokymo programa" partnerių susirinkimas ir mokymai "Profesinio mokymo ir ugdymo mobilumo maksimizavimas bendros rinkos sąlygose" Stokholme 2012 m. Gruodžio 12-14 d.
Projekto „Pietų Baltijos mokymo programa“ tikslas stiprinti profesinio mokymo ir ugdymo organizacijų, profesinio mokymo ir ugdymo studentų, verslo sektoriaus tarptautinį bendradarbiavimą tam, kad papildyti darbo rinką įgudusiais jaunais žmonėmis ir užtikrinti jų mobilumą Pietų Baltijos regione.
Plačiau
2012-12-07 / RTVIC pranešimai Socialinės ekonomikos tema naujame RVIC projekte
Leonardo da Vinči programos partnerystės projekto „SOCIALINĖS EKONOMIKOS ĮGŪDŽIŲ INTEGRAVIMAS Į PROFESINĮ MOKYMĄ“ (Nr. LLP-LdV-PRT-2012-LT-0319) partneriai iš Kroatijos, Turkijos, Lenkijos ir Lietuvos, susirinkę Liubline 2012 m. lapkričio 21-24 dienomis tarėsi kaip praktiškai įdiegti socialinės ekonomikos dalyką į profesinio mokymo mokyklų programas.
Plačiau