Naujienos / RTVIC pranešimai

2016 - 05 - 03 d. "Klaipėdos rajono turizmo informacijos centrui - 15 metų. Istorija tęsiasi.."

2016 - 05 - 03 d. "Klaipėdos rajono turizmo informacijos centrui - 15 metų. Istorija tęsiasi..". Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė kartu su turizmo specialiste Judita Pakalniškyte dalyvavo Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro 15 metų gimtadienyje. Direktorė Laima Dockevičienė įteikė dovanėlę ir pakvietė aplankyti "Pieno kelio" maršrutą. Renginio eigoje buvo apžvelgiamas Centro 15 metų gyvenimas bei vizijos į ateitį, vystomos veiklos Lietuvos pajūryje, įvaizdis ir pozicionavimas. Prof. Dr. Aušrinė Armaitienė aptarė turizmo vystymo kryptis ir turizmo paslaugų vartotojus, bei Lietuvos kaimo turizmo asociacijos prezidentas Linas Žabaliūnas kalbėjo apie kaimo turizmo raidą ir plėtros perspektyvas Lietuvoje ir Europoje. Dieną vainikavo turistinio maršruto Gargždų mieste pristatymas.
Ačiū kolegoms už pakvietimą, už įdomius pokalbius bei draugystės stiprinimą. 
Plačiau: http://www.klaipedosrajonas.lt/naujienos/gargzdiskiams-ir-miesto-sveciams-turistinis-marsrutas-po-gargzdus-prie-rubeziaus/
  

Ankstesnės naujienos

Sklinda žinia apie Pieno kelią 2016-04-26 / RTVIC pranešimai Sklinda žinia apie Pieno kelią
„Pieno kelias“ tarp 10 naujų idėjų kaip įdomiai praleisti savaitgalį ar nustebinti į svečius užsukusius užsieniečius – teigia kosmetikos parduotuvių „Douglas“ žurnalas, platinamas visoje Lietuvoje 40 000 egz. Pusė šio tiražo jau pasiekė būsimus lankytojus su žurnalu „Žmonės“.
Plačiau