Naujienos / RTVIC pranešimai

Pasirašyta projekto "Pietų Baltijos mokymo programa" (SBTP) bendradarbiavimo sutartis

Rietave susitiko Pietų Baltijos programos projekto „Pietų Baltijos mokymo programa“ partneriai. 2012 m. rugsėjo 24 dieną Žemaitijos kolegijoje vyko projekto partnerių darbinis susirinkimas, o rugsėjo 25 dieną Rietavo verslo informacijos centre projekto partneriai pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Daugiau apie tai rasite Rietavo savivaldybės tinklalapyje:

 http://www.rietavas.lt/go.php/lit/PRISTATYTAS__NAUJAS__PROJEKTAS/1238

Lapkričio mėnesį Rostoke, Vokietijoje mokymų savaitei susirinks atrinkti studentai iš Lietuvos, Švedijos ir Vokietijos. Po mokymų jie išsiskirstys po įmones atlikti trijų savaičių praktikos. Iš Lietuvos bus atrinkti 5 studentai, taip pat tariamasi su įmonėmis, kurios sutiktų priimti studentus praktikantus iš Švedijos ir Vokietijos.

Projektas „Pietų Baltijos mokymo programa“ siekia suburti Pietų Baltijos regiono profesinio mokymo įstaigas, verslo sektorių ir studentus tam, kad ugdytų jaunų žmonių kompetenciją tarptautinio verslo srityje, pagerintų jų mobilumą Pietų Baltijos regione ir tuo vystytų Pietų Baltijos regiono darbo jėgą.

Rietavo verslo informacijos centro informacija

Ankstesnės naujienos

2012-09-23 / RTVIC pranešimai Pietų Baltijos mokymo programos projekto partnerių susitikimas Rietave
Viešoji įstaiga „Rietavo verslo informacijos centras“ ir valstybinė aukštoji mokykla „Žemaitijos kolegija“ yra Pietų Baltijos bendradarbiavimo per sieną programos projekto „Pietų Baltijos mokymo programa“ (SBTP) partneriai. Šiame projekte be aukščiau išvardintų Lietuvos partnerių dalyvauja ir mokslo institucijos bei konsultavimo įstaigos iš Švedijos, Vokietijos, Lenkijos, Danijos – iš viso 8 partneriai ir 14 asocijuotų partnerių.
Plačiau