Naujienos / RTVIC pranešimai

Svarbi informacija

Ankstesnės naujienos

Anot jau­nuo­lio iš Ma­ke­do­ni­jos, Rie­ta­vas – la­bai ty­lus ir šva­rus mies­tas 2019-10-30 / RTVIC pranešimai Anot jau­nuo­lio iš Ma­ke­do­ni­jos, Rie­ta­vas – la­bai ty­lus ir šva­rus mies­tas
Jau nie­ko ne­be­ste­bi­na Rie­ta­ve kar­tas nuo kar­to ap­si­gy­ve­nan­tys ki­ta­tau­čiai – vi­si ži­no, jog tai Rie­ta­vo at­vi­ro jau­ni­mo cen­tro tarp­tau­ti­niai sa­va­no­riai. Vie­nas jų – Di­me Da­nov – Rie­ta­ve pra­lei­do 8 mė­ne­sius. Di­me į Rie­ta­vą at­ke­lia­vo iš Šiau­rės Ma­ke­do­ni­jos, Skop­je mies­to. Sa­va­no­riau­ti vai­ki­nas la­bai troš­ko, o į Lie­tu­vą pa­te­ko at­si­tik­ti­nai.
Plačiau
Stotelę papuošė vaikų piešinys 2019-10-29 / RTVIC pranešimai Stotelę papuošė vaikų piešinys
La­bar­džių kai­mo gy­ven­to­jai tu­rė­tų ma­lo­niai nu­steb­ti – iki tol švie­siai ža­lios spal­vos bu­vu­si niū­ro­ka au­to­bu­sų sto­te­lė tar­si at­gi­mė. Ant jos pui­kuo­ja­si Rie­ta­vo so­cia­li­nių pa­slau­gų cent­ro vai­kų die­nos cent­ro „Būk ma­no drau­gas“ pie­ši­nys, kvie­čian­tis su­si­mąs­ty­ti apie tai, kad nuo el­ge­sio ke­ly­je pri­klau­so ne tik mū­sų, bet ir ap­lin­ki­nių gy­ve­ni­mai.
Plačiau
Lietuvos ambasadoriaus Italijoje su šeima apsilankymas 2019-08-26 / RTVIC pranešimai Lietuvos ambasadoriaus Italijoje su šeima apsilankymas
2019 m. rugpjūčio 14 d. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda sulaukė ypatingų svečių - Lietuvos ambasadorių Italijoje Ričardą Šlepavičių su šeima. Susitikimo metu, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro komanda: direktorė Laima Dockevičienė ir projektų administratorė Rasa Baliulevičienė pristatė Rietavo savivaldybėje egzistuojančias ir vystomas iniciatyvas, vykdomus unikalius projektus ir plačiai užsimezgusius tarptautinius bendradarbiavimo ryšius.
Plačiau