Naujienos / Kvietimai

Rietavo amatininkams, kūrėjams, vietos produktų gamintojams!

Rietavo verslo informacijos centras, įgyvendindamas projektą „Vietos produktų vertės didinimas Rietavo savivaldybėje“, projekto Nr. LEADER - 13 - RIETAVAS - 02 - 014, projektą remia Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos valstybės biudžetas, organizuoja projekto konferenciją - mugę.

Kviečiame Rietavo amatininkus, vietos produktų gamintojus, ūkininkus ir visus kūrėjus dalyvauti amatininkų ir vietos produktų gamintojų mugėje.

Mugė vyks balandžio 30 d. 14.00 - 17.00 val. Žemaitijos kolegijos I aukšto foje. Pasiruošimas mugei 13.00 - 14.00 val.

Raginame savo produktus pateikti kuo patraukliau, pagalvokite apie savo rūbą, produkto etiketę. Siūlome naudoti Rietavo regioninių produktų ženklą. Jį galite parsisiųsti iš čia.

Balandžio 30 d. vyks daug renginių - konferencija, festivalis, Trimitatis, ir Rietave viešės daug svečių, todėl tikimės, kad jūs turėsite pakankamai klientų ir lankytojų.

Prašome registruotis, o jei turite klausimų - skambinti tel: 8 (448) 68 202 arba rašyti el.paštu: vadybininke@rietavovic.lt

Pilna balandžio 30 d. renginių programa.

 

Ankstesnės naujienos

Konkursas: dalinės studijos ir mokslinės stažuotės Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2015–2016 mokslo metais 2015-03-13 / Kvietimai Konkursas: dalinės studijos ir mokslinės stažuotės Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2015–2016 mokslo metais
Švietimo mainų paramos fondas (toliau – Fondas), vadovaudamasis Lietuvos Respublikos Vyriausybės ir Kinijos Liaudies Respublikos Vyriausybės kultūrinio bendradarbiavimo sutartimi bei Kinijos stipendijų tarybos pasiūlymu skelbia konkursą 25 stipendijoms dalinėms studijoms, mokslinėms stažuotėms Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose.
Plačiau