Naujienos

Galimybė kelti savo kvalifikaciją ir virėjui, ir statybininkui

"Kiekvienas konkurencingas verslas privalo nuolatos tobulėti ir investuoti į savo darbuotojų mokymą. Naujai įgytos kompetencijos skatina ne tik darbuotojų motyvaciją, bet ir verslo plėtrą. Tad VšĮ „Versli Lietuva“ kartu su LR Ūkio ministerija bei INVEGA suteikia galimybę įmonėms kompensuoti dalį įmokos už gautus mokymus."

Daugiau informacijos galite rasti: https://www.verslilietuva.lt/lt/naujienos/naujienos/galimybe-kelti-savo-kvalifikacija-ir-virejui-ir-statybininkui/824

Ankstesnės naujienos

Kviečiame į Vasaros verslumo mokyklą! 2017-08-08 Kviečiame į Vasaros verslumo mokyklą!
Nors vasara atostogų metas, tačiau Žalių ir išmanių technologijų klasteris iš Liepojos organizuoja Vasaros verslumo mokyklą jaunimui. Mokykla vyks šių metų rugpjūčio 23-26 dienomis Saldus, Latvijoje. Joje dalyvaus 20 jaunų žmonių iš Latvijos bei Lietuvos. Mokyklos metu dalyviams užtikrinamas pilnas išlaikymas. Preliminari mokyklos darbotvarkė čia.  Norinčius dalyvauti, prašome užpildyti šį klausimyną. Jūsų atsakymų lauksime iki rugpjūčio 16 dienos, apie atrankos rezultatus jums pranešime individualiai iki rugpjūčio 18 d.
Plačiau
Tarptautinis floristinių kilimų konkursas 2017-06-27 Tarptautinis floristinių kilimų konkursas
Anykščių rajono savivaldybė miesto šventės proga kviečia bendruomenes, kitas nevyriausybines organizacijas, verslo įmones ir kitus juridinius asmenis registruotis ir dalyvauti konkurse, kuris vyks liepos 21-23 dienomis Anykščių miesto erdvėse.
Plačiau